Dagboka mandag 4. oktober 2010

I kveld kan Vålerenga være klar for Europa 2011. Avgir Strømsgodset poeng mot Viking er Vålerenga garantert tredjeplass og du kan pakke sekken til sommeren. I dag er det muligens mager trøst, men en dag der vi må slikke såra etter nederlag i Trondheim så er det da godt å finne noe. Rødt kort og … Fortsett å lese «Dagboka mandag 4. oktober 2010»

I kveld kan Vålerenga være klar for Europa 2011. Avgir Strømsgodset poeng mot Viking er Vålerenga garantert tredjeplass og du kan pakke sekken til sommeren. I dag er det muligens mager trøst, men en dag der vi må slikke såra etter nederlag i Trondheim så er det da godt å finne noe.

Rødt kort og straffe på Lerkendal
Det skal ikke mer enn et litt tungt fall og litt trøndersk klynking på straffe til så løper Hauge eller hvem det måtte være og peker på krittmerke. Jo da, det er klønete av Strandberg å skape inntrykk av at han holder eller sliter, men Rade Priica skaper den straffen selv. At RBKs kortvokste svin klarer å klype opp temperamentet til gutta våre med tjuvtriksa sine, er som det pleier å være på Lerkendal. Det er ikke nødvendigvis feil å blåse straffe på den situasjonen der Priica faller, men det er ikke feil å la være heller, på Lerkendal lar dem aldri være å blåse straffe og det utgjøe et problem for oss andre laga i ligaen.

Når skal forresten NFF finne frem videoene fra disse kampene for faktisk å dømme Annan for dette usportslige tullet, han til stadighet bedriver? Videospilleren til NFF fungerte jo utmerket i saken mot Hulsker, det må da være mulig å straffe andre også. Dessverre så avgjør Freddys feilaktig idømte gule kort kampen, uansett hva det rødsprengte opplåste grisetrynet til den selvhyllende bygdenarren i Trondheim lirer av seg av bortforklarende selvfølgeligheter etter kampen.

Det er bortimot umulig
Det er i hvert fall svært vanskelig å vinne når du spiller 10 mot 12 på Lerkendal. Vi var i ferd med å levere en stor kamp da Freddy måtte gå av. Det var heroisk innsats med 10 mann den siste timen, en innsats som gjør tapet lettere å bære. En innsats og et spill, selv med ti mann, som borger godt for 2011. Nå håper vi Håkonsen og Martin bruker tiden fremover til å finsikte spillere. Vi vil lukte seriegull fra første serierunde neste år, Martins plan har vist seg å holde vann, nå er det bare å fylle på med godtfolk til å utføre planen.

Vålerenga aldersbestemt fotball
Guttelaget tapte semifinalen i NM G16 på bortebane mot Stabæk 3-2. Vi gratulerer guttelaget med innsatsen, semifinale i NM og serieledelse i G16 interkrets må avgjort ligge innafor definisjonen av å levere varene.

Vålerenga i dag
Drekk og drøm om 2011!

Legg igjen en kommentar