PRESSEMELDING: Rosenborg svarer på Annans analtak

TV-bildene viser at Anthony Annan forsøker å massere Muri der sola ikke skinner. Vålerenga og Martin Andresen mener at Annan gjør dette bevisst. Rosenborg og Eggen avviser det hele som tull, men for å renvaske Annan har Rosenborg tatt en prat med Odd Iversen. Svaret fra Iversen er oppsiktsvekkende, men det beviser også Annans uskyld … Fortsett å lese «PRESSEMELDING: Rosenborg svarer på Annans analtak»

TV-bildene viser at Anthony Annan forsøker å massere Muri der sola ikke skinner. Vålerenga og Martin Andresen mener at Annan gjør dette bevisst. Rosenborg og Eggen avviser det hele som tull, men for å renvaske Annan har Rosenborg tatt en prat med Odd Iversen. Svaret fra Iversen er oppsiktsvekkende, men det beviser også Annans uskyld – hevder Nils Skutle i pressemeldingen vi mottok i dag tidlig.

Pressemelding fra Brakka!
I forbindelse med påstanden om, og heksejakten som har vært etterkant, om at midtbanespilleren Anthony Annan på hele norges fotballag, RBK, skal ha forgrepet seg på underlivets begge sider på en motspiller ønsker vi herved å gjøre dere oppmerksom på følgende uttalelse fra vår klubblege og tidligere garderobeansvarlig Odd Iversen:

«Æ kain itj schøn koffer dokker tror at hain Annan hadd fingran opp i arschlehølet te hain Muri. Som Eggen så riktig sie; Det der er bare tuillbaill og tottalt useriøst ta hain Andresen. Men om hain hadd gjørt det så kain å forkla koffer hain hadd gjort det sjø. For hain Annan bruke arman vældig my når hain løpe og hain løpe vældig my. Og i situasjonen der nånn tror dem har setj at hain Annan kjøre næven opp i rattataaen te hain Muri så ville det i så fall ha vært fordi Annan hadde fått krampa i arman. Både i biceps slik at underarmen itj kain rettes ut, men også i underarmen slik at du får en unaturlig knekk i håndlædde. Disse to bevegelsan sammen vil føre te et rykk oppover der Annan itj vil kunn klar å styre armen sin sjø. Og det tar jo litt tid før en krampe går over, sant? Så da blir armen ei litta stund sånn. Og skulle det da være et arschle akkrat der så e det bare uflaks for arschle. For Annan kan itj no for slikt, før det har æ skreve i min legeerklæring te’n Annan. Men som sagt; Dette har itj skjedd for det har hain Eggen sagt og Eggen har vunne mange gang og da er det hain si sant, sant ja.»

Så som dere ser så finnes det en naturlig forklaring på denne oppførselsen. På samme måte som det finnes en naturlig forklaring på John Pelus opptreden i boksen for noen år siden. Det Pelu gjorde var ikke filming, det var krampe og det Annan beskyldes for å gjøre er ikke sant. Han hadde i tilfelle bare krampe.

Klem

Nils Skutle

Legg igjen en kommentar