LommemAnnan

Bildene sier sitt. LommeAnnan beklager og RasismeEggen spiller rasismekortet. Vi advarer mot sterke bilder. Rumpeklypebilde Det famøse rumpeklypbildet, men se hvor den andre armen er Kafarsken? Når Muri snur seg for å dytte han bort blir det ganske tydelig hvor annan holder Tydeligere Han har visst klådd Muri på hans edlere deler også… Vi velger … Fortsett å lese «LommemAnnan»

Bildene sier sitt. LommeAnnan beklager og RasismeEggen spiller rasismekortet. Vi advarer mot sterke bilder.

Rumpeklypebilde Det famøse rumpeklypbildet, men se hvor den andre armen er

Kafarsken? Når Muri snur seg for å dytte han bort blir det ganske tydelig hvor annan holder

Tydeligere Han har visst klådd Muri på hans edlere deler også…

Vi velger også å ta med følgende fra Nettavisen:

«Annan har en annen forklaring.»

– Jeg var på vei mot Muri og fikk en dytt. Jeg måtte holde meg fast i han for ikke å falle, og holdt meg i rumpa hans, sa Annan om episoden før RBKs trening på Lerkendal mandag, ifølge 100 % Fotball.
Han innrømmer at TV-bildene ser ut til å vise noe annet.
– Jeg ble overrasket over hvordan det så ut på TV-bildene. Jeg beklager det dersom Muri oppfattet det som at jeg kløp han bevisst, men det gjorde jeg ikke, hevdet ghaneseren.

– Annan er mørk.

Og Eggen går ganske langt i å antyde at det er rasisme inne i bildet.

– Jeg bare nevner en ting. Annan er mørk. Jeg bare nevner det, og jeg skal beskytte ham, sier Eggen.

– Tror du Vålerenga gikk inn for å provosere Annan?

– Det jeg vet ikke noe om, jeg ser bare på situasjonen, sier Eggen til Nettavisen.

– Har du forståelse for at det blir satt fokus på den situasjonen med Annan i og med at han har en historikk med usportslige involveringer.

– Ja, men det er jo et spørsmål hvem som har satt fokus på det også. Han er først og fremst en glimrende fotballspiller, sier Eggen. »

Vi i VPN er vel ikke akkurat overrasket over at rasismekortet dukker opp her, men at det kommer fra Eggen og ikke Annan er vi mildt sagt overrasket over. Hva skulle det være av rasisme i denne saken? Prica dytter Freddy inn i Annan, så når Prica og Freddy går vekk så klyper Annan Muri i både baller og anus. Skal vi skylde på Prica som dytter først eller Annan som klyper? Eller er det Eggen som er rasisten her?

Nå har vi hvert fall fått LommeAnnan og RasismeEggen..

2 kommentarer til «LommemAnnan»

Legg igjen en kommentar