Dagboka torsdag 23. september 2010

Vi har den gleden å kunne melde at Lars Hirschfeld tar nye år i Vålerenga, at Martin Andresen har en liten finger med i spillet i Follos nedsabling av Rosenborg, og ikke minst at Vål’enga Magasinet kommer med nytt nummer i tide til kampen mot Brann. Hirschfeld Forigårs var det Mohemmed Fellah som signerte kontrakt … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 23. september 2010»

Vi har den gleden å kunne melde at Lars Hirschfeld tar nye år i Vålerenga, at Martin Andresen har en liten finger med i spillet i Follos nedsabling av Rosenborg, og ikke minst at Vål’enga Magasinet kommer med nytt nummer i tide til kampen mot Brann.

Hirschfeld

Forigårs var det Mohemmed Fellah som signerte kontrakt for de neste par tre årene, i går var turen kommet til Lars Hirschfeld som utvider med to år.

– Jeg spiller med en fantastisk gjeng, og vi spiller bra fotball. Det var et enkelt valg å forlenge med Vålerenga, sier Hirschfeld til VIF TV.

– Jeg er strålende fornøyd med dette. Lars har vært veldig god for oss i år, både i mål og i garderoben, er en fornøyd Martin Andresens kommentar.

VPN synes dette var et klokt valg av begge parter.

Skadefryd

Vi hadde ikke tenkt å kommentere Rosenborgs fadese i går, men i og med at vi fant følgende passiar i VG kan vi ikke la vær:

– Jeg vil takke Martin Andresen, sier Follos keeper og markedssjef Glenn Arne Hansen til VG Nett.

– Jeg fikk en del tips av Martin om Rosenborg, kompletterer Follotrener Hans-Erik Eriksen.

Personlig så så jeg Brann – Rosenborg på TV og la selvfølgelig merke til at Martin Andresen var i Bergen under kampen. Den eneste slutning som kan trekkes av det var at han også ga noen tips til Brann, men at de der vestpå er for trege i oppfattelsen til å kunne dra nytte av de gode rådene.

Vål’enga Magasinet

Det kommer nytt nummer av Magasinet i salg nå. Denne skribenten er heldig nok til å kunne få lest en tidlig eksemplar og kan ikke annet enn anbefale bladet på det sterkeste. Spesielt satt jeg pris på dybdeintervju med Andrea Loberto, Hallvar Thoresen og Bengt Eriksen om spillestilen i klubben. Det finnes mye mer, blant annet om Fegor Ogudes hemmelige forbindelse til Norge, men også

– Portrettintervju med Fellah
– Nekrolog over Lyn og en analyse over økonomien i norsk fotball
– Kaptein Kristofers hjørne og Freddys sider
– Hockeyspesial med sesongstartstoff og intervju med Jan Tore Kjær
– Kjell Grønningens drømmelag
– Full statistikk og spillerbørs
– VIFs historie 1924-1934

og alt dette for under prisen til en liten halvliter.

Magasinet skal først selges nå på søndag mot Brann, det er bare å ta med en ekstra femtilapp da, det er mye valuta for penga. Ellers selges magasinet på Sjappa og Narvesen til uka. Men hvem orker å vente så lenge?

Legg igjen en kommentar