Stjerna leverer og håpet lever!

Toppen er alltid målet for vålerengadamene. En seierssulten gjeng møter Sola på Valle søndag. La meg introdusere for dere: Kristin Haugstad! Småttisen som før sesongen kom fra Nesodden for å sjekke trøkket på andre siden av fjorden. Kristin er en vaskeekte youngster med masser av selvtillitt, deilige dragninger og en skuddhastighet de fleste med respekt … Fortsett å lese «Stjerna leverer og håpet lever!»

Toppen er alltid målet for vålerengadamene. En seierssulten gjeng møter Sola på Valle søndag.

La meg introdusere for dere: Kristin Haugstad!

Småttisen som før sesongen kom fra Nesodden for å sjekke trøkket på andre siden av fjorden. Kristin er en vaskeekte youngster med masser av selvtillitt, deilige dragninger og en skuddhastighet de fleste med respekt for seg selv burde misunne. Denne jenta har nemlig ikke bare tatt Valle med storm, hun viser også at Vålerenga har spennende spillere som sikter mot å forsvare Norges ære. Merk mine ord – dette er en dame for framtida! Blir du tatt ut til EM kvalik for U16, da er du bare god!

Men det er ikke bare frøken Haugstad som smiler om dagen – vi fortsetter å spille deilig fotball som gjør at en og annen motspillet får seg en hvil i pølsebua. Og når scoringene også sitter på de gode dagene, er det faktisk greit å ikle seg en helhvit drakt i duskregn med påskriften «ferske fristelser» over brystet.

På søndag må vi skuffe en del, da den blå trøya skal på. Men vi har ikke tenkt å deppe! For Sola-jentene skal kjenne turen fra Stavanger i beina når vi stiller klare som aldri før! Etter 1-1 mot bunnlaget i forrige runde, er det mange som har mye å revansjere!

Møt opp på Valle kl. 14.00 på søndag og nyt synet av enda et Engalag som er sultne på seier! Og i motsetning til Martins neddyssing av gullpratet, sier vi ærlig at toppen alltid er målet!

Legg igjen en kommentar