Dagboka torsdag 16. september 2010

Skal vi bare gi trøndersvenskene gullet, eller..? Skjerpings! Vi er fremdeles med! Slipp energien løs! Sånn lød hovedoppslaget på TV2-nyhetene i går kveld, og VPN kaster seg på bølgen. Men vi driter i om Stoltenbergs Senterløpere er kjøpt og betalt eller ikke. Vi gir blaffen i om Team Stoltenbergs nasjonalromantiske monstermast-urbering i Hardanger er liv … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 16. september 2010»

Skal vi bare gi trøndersvenskene gullet, eller..?
Skjerpings! Vi er fremdeles med!

Slipp energien løs!
Sånn lød hovedoppslaget på TV2-nyhetene i går kveld, og VPN kaster seg på bølgen. Men vi driter i om Stoltenbergs Senterløpere er kjøpt og betalt eller ikke. Vi gir blaffen i om Team Stoltenbergs nasjonalromantiske monstermast-urbering i Hardanger er liv laga eller ei. VPNs energimelding går til Stavanger klokka 17 lørdag, og som drahjelp har vi Stefan Strandberg med høstens slagord:

Vi ser selvfølgelig oppover!

– Ser vi nedover blir vi defensive og det skal vi ikke bli !, sier Strandberg til VIF TV.

Hvor mange vant noe som helst med å se seg tilbake underveis? Sikre sølvet eller bronsen liksom? De endte sammen med røkla og høstet vel fortjent betydningsløs ære for å ha deltatt. Ingen husker noensinne at de kunne tatt gull. Dette gjelder all idrett. Ett engstelig blikk over skulderen, og det meste går tapt.

All respekt til Martin og førerhundene våre; det er verken kokett eller urealistisk å snakke om at kampen om gullet er kjørt. Men er det oppbyggende?

Nils Arne i Nidaros har en tunge som sleiker seg i alskens gørr og hope in hanging snørr. Vi hadde ikke likt å ha den tunga på Valle. Vi elsker deg, Martin, men hvorfor kan du ikke være litt mer breial? Bare bittelitt!

Inn på teppet ?
Vi holder oss fremdeles til nyhetsbildet. Det er mange som får gavepakker. Teppebombinga av mulig korrupte folkevalgte er i full gang. VPN driter langt i dem også. Om nasjonens fremste syns at det er flott å tørke beina og legge igjen møkk på gavene de har fått, er det deres egen sak. Men når spellerne i Vålerenga driter i regler og konvensjoner, reagerer vi. Vi tar selvsagt høyde for dommerjævler med markeringsbehov som pøser ut alt de har i kortstokken, men hvorfor i all verden er det nødvendig å be om kort som etter hvert akkumuleres til karantener?

Foran Viking-kampen lørdag er det hele seks Vålerenga-spillere som er i faresonen. VIF-fotball minner om at Luton Shelton og Mohammed Fellah begge har fått fire gule kort denne sesongen, mens Morten Berre, Dawda Leigh, Harmeet Singh og Kristian Brix har fått to gule kort.

Alt kan skje i kampens hete, og vi godtar det. Men med tanke på hvordan karantener svekker laget i serieinnspurten, vender vi tommer’n ned for det Bojan presterte mot Stabæk og det Singh dreiv på med i den siste hjemmekampen før det.

Den feite syngedama?
Nei, hun som synger er ikke søskenbarn til Hese-Fredrik, men at hun er med på å bestemme avslutninger er dønn sikkert. Tenk på henne de neste sju ukene. Og se deg ikke tilbake! Bonusavtalen i år er gull.

Vålerenga i dag
Tenk på alt du ikke får gjort i sofaen lørdag som du heller kunne ha gjort i Stavanger

Legg igjen en kommentar