Dagboka torsdag 9. september 2010

Se for deg at det er iskaldt og vinter ute, du har en gammal bil du ikke har brukt siden tidlig på sommeren, du setter nøkkelen i tenninga og vrir rundt. Den følelsen du har da er den følelsen dagbokskribenten har hver gang det har vært landslagspause. Det er nemlig ikke stort som skjer i … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 9. september 2010»

Se for deg at det er iskaldt og vinter ute, du har en gammal bil du ikke har brukt siden tidlig på sommeren, du setter nøkkelen i tenninga og vrir rundt. Den følelsen du har da er den følelsen dagbokskribenten har hver gang det har vært landslagspause. Det er nemlig ikke stort som skjer i og rundt hjemlig serie., eller i pressen disse dagene. Der handler det mest om Drillo og prosentregning.

Kvartfinale for G16
Det er storoppgjør i NM for guttelag på Valle denne lørdagen. Med fem landslagsspillere i troppen tar Oslos stolthet imot fjærkre fra Romerike og LSK. Kampen begynner kl. 16.

Tid for revansje

Etter å ha duka flere topplag ble Vålerenga til slutt slått ut av NM i håndball av Runar for to år siden. Nå er Vålerenga på øverste nivå og hva passer bedre enn å serieåpne mot nettopp Runar. Kampen er vår hjemmekamp, men går i Oppsal Arena på lørdag kl. 15.

Kampen mot Stabæk
Vi spiller om medaljer, mens Stabæks sesong strengt tatt er over, de har karret seg ut av bunnstriden og kan puste med magen noen serierunder til. Vi har tatt 26 poeng på ti hjemmekamper, mens Stabæk har tatt 30 poeng totalt, med tre seiere, fire uavgjorte og tre tap på bortebane. Det lukter nye tre poeng og forhåpentligvis en redusering av RBKs forsprang. Ellers gleder folket seg åpenbart til å se nyervervelsen Ogude, han entrer trolig Ullevaal på søndag kveld.

Vålerenga i dag
Gjør som Janne Jønson, drit i Stabæk og tenk heller på klubben du har et forhold til.

Legg igjen en kommentar