Du er veien og livet, du er sannheten for meg. Del 3 – SANNHETEN

Vålerenga er veien, sannheten og livet for mange av dem som har sendt inn relativt vålerengarelaterte blinkskudd til VPN i sommer. Nå har sannhetens time kommet. Vinneren er…. Spontant supporterstunt av høy klasse. Et enkelt og greit stemningsbilde fra Skien etter seiern over Odd Grenland i sommer. Kristoffer har nettopp korrigert flaggborgen opp mot Skagerak … Fortsett å lese «Du er veien og livet, du er sannheten for meg. Del 3 – SANNHETEN»

Vålerenga er veien, sannheten og livet for mange av dem som har sendt inn relativt vålerengarelaterte blinkskudd til VPN i sommer. Nå har sannhetens time kommet. Vinneren er….

Spontant supporterstunt av høy klasse. Et enkelt og greit stemningsbilde fra Skien etter seiern over Odd Grenland i sommer. Kristoffer har nettopp korrigert flaggborgen opp mot Skagerak Arena og Jens Ramstad fra Vennevold på Skreia knipsa sannheten om Odd. Etter avtale vanker det ingen premie.

Mange tok vel for gitt at TIFO-en på blokka i Bærum skulle dra dette lett i land, men etter at juryen bestemte seg for at skjerfing hører hjemme i Klansropet og samtidig definerte hus-pyntinga som megaskjerfing, gikk det som det gikk.

Så du der ute som er litt skuffa nå, send skjerfe-bildet ditt til Klansropet. Det samme gjelder for tatoveringer, i vinter er det temaet i Ropet.

Takk for innsatsen, alle dere som knipsa og sendte inn bildene deres. Kanskje sier vi vel møtt neste sommer !

Legg igjen en kommentar