Dagboka onsdag 8. september 2010

To landskamper i går, Vålerenga slo Slovakia, mens resten av Norge ispedd en del vålerengagener og wannabees slo Portugal. Sånn pisser Enga Etter å ha prøvd og feila var svaret klart for Norges U21-lag i går, svaret var Vålerenga. Med intet mindre enn 5 fra Vålerenga var resultatet nærmest gitt før kampen, slovakiske spillere med … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 8. september 2010»

To landskamper i går, Vålerenga slo Slovakia, mens resten av Norge ispedd en del vålerengagener og wannabees slo Portugal.

Sånn pisser Enga
Etter å ha prøvd og feila var svaret klart for Norges U21-lag i går, svaret var Vålerenga. Med intet mindre enn 5 fra Vålerenga var resultatet nærmest gitt før kampen, slovakiske spillere med løse mager og våte hoser ble rumpekjørt og resultattavla lyste 1-4 etter 90 minutter. Du kan jo bare tenke deg hvor stygt det hadde blitt om tidligere vålerengatrener Tor Ole Skullerud hadde hatt baller til å bruke 11 av våre gutter. Fellah putta to og briljerte på midtbanen uten at det er en nyhet som er egna til å sjokkere noe.zorb ball
Viktigst av alt er det at gutta kommer tilbake med en god følelse frem mot kampen mot Stabæk.

Norge flakser videre
Det var ingen stor festaften for nytere av klikk-klakk fotball uten følelser for norsk landslagsfotball, jeg for min del er ikke så opptatt av å glede den gruppen og gleder meg over seirene selv om jeg tidvis gremmes over spillet. Med 6 poeng på to kamper ser det lyst ut med tanke på å kvalifisere seg til EM og det er det viktigste av alt.

Vålerenga i dag
I dag gjør jeg som Janne Jönsson, jeg ofrer ikke Stabæk en tanke og tenker på hvor bra alt skal bli i 2011.

Legg igjen en kommentar