Du er veien og livet, du er sannheten for meg. Del 2 – LIVET

Medaljeutdelingen fortsetter. En høyst overraskende sølvmedalje i sommerbilde-konkurransen går til en familie-og ferieplanlegger i toppklasse, kanskje ikke bare for årets bilder, men vel så mye for framtidas… At feriebilen bærer registreringsskiltet VIF OSLO teller faktisk mindre for juryen enn at feriestedet er Hooters, en sånn derre restaurant med livlige lettkledde serveringsdamer. Tinder lets you match … Fortsett å lese «Du er veien og livet, du er sannheten for meg. Del 2 – LIVET»

Medaljeutdelingen fortsetter. En høyst overraskende sølvmedalje i sommerbilde-konkurransen går til en familie-og ferieplanlegger i toppklasse, kanskje ikke bare for årets bilder, men vel så mye for framtidas…

At feriebilen bærer registreringsskiltet VIF OSLO teller faktisk mindre for juryen enn at feriestedet er Hooters, en sånn derre restaurant med livlige lettkledde serveringsdamer. Tinder lets you match with university classmates or individuals in other nations absolutely free for a restricted time (casual free hookup site). OkCupid included character concerns concerning just how you’re coping with the pandemic. Facebook Dating users dutch hookup can pick to make use of other Facebook interactions applications such as Carrier or the experimental Tuned, an app specifically for quarantined couples.

Familieplanleggingen er det heller ikke noe å utsette på, en ny unge er ensbetydende med at Vålerenga tar et mesterskap samme år:

Sebastian født i 2002(Cupmester), Sander født i 2005(Seriemester) og Caroline født i 2008(Cupmester).

Vi klarer selvfølgelig ikke å legge skjul på at sølvmedaljen er en rein og skjær bestikkelse i håp om at Heidi Åsebøstøl snarest mulig får tvillinger så Vålerenga endelig tar hjem The Double!

Legg igjen en kommentar