Du er veien og livet, du er sannheten for meg. Del 1 – VEIEN

VPN takker alle som har sendt oss sine sommerbilder i en konkurranse uten premier, kun ære. Av omtrent førti bidrag har vi funnet veien til det bildet vi synes fortjener en solid tredjeplass. Det var ikke måte på hvor mange bil-og veiskilt som ble fotografert i sommer. Moa var gjennomgangsfigur, men nå i september er … Fortsett å lese «Du er veien og livet, du er sannheten for meg. Del 1 – VEIEN»

VPN takker alle som har sendt oss sine sommerbilder i en konkurranse uten premier, kun ære. Av omtrent førti bidrag har vi funnet veien til det bildet vi synes fortjener en solid tredjeplass.

Det var ikke måte på hvor mange bil-og veiskilt som ble fotografert i sommer. Moa var gjennomgangsfigur, men nå i september er han ikke noe spesielt Vålerenga-relatert motiv, så dessverre: Alle mer eller mindre gode påfunn med Moa som hovedinnhold er diskvalifisert. Men mange takk for innsatsen. Det var gøy så lenge det varte.

Jo nærmere vi kom overgangsvinduet, jo mer innstilt ble vi på å la bildet av en svært Specjal Bosmanspiller stikke av med bronsemedaljen, men nei! Gratulerer forøvrig med den fordømte fjerdeplassen, Sigurd Lunde!

Vi holdt oss først til den brede vei. Enga og Moa er tydeligvis godt representert i bygdenorge etter veiskiltene å dømme.

Så gikk vi oss vill på den smale sti, og lettelsen var stor da vi fant skiltet med opplysningen om at vi bare var 158,3 km vest for Gamle Sjappa.

Tusen takk til Erik Schjenken som viste vei. Du fortjener en plass på pallen!
Gratulerer med bronsen!

Legg igjen en kommentar