Dagboka mandag 6. september 2010

Det blir litt om landslaget og konstateringen av at det finnes bare to typer landslagsspillere, det er de som har spilt på Vålerenga og resten som lever med en våt drøm om å få oppleve å spille for Vålerenga. Moa Moa var slik i landskampen som vi har blitt vant med å se han. Først … Fortsett å lese «Dagboka mandag 6. september 2010»

Det blir litt om landslaget og konstateringen av at det finnes bare to typer landslagsspillere, det er de som har spilt på Vålerenga og resten som lever med en våt drøm om å få oppleve å spille for Vålerenga.

Moa
Moa var slik i landskampen som vi har blitt vant med å se han. Først brenner han en stor sjanse som selv den skrøpelgste bestemor ville ha skåra på, for deretter å dra en skåring ut av ingenting. Med ryggen til mål på 16 meter har han en førsteberøring hvor han vender og en andreberøring hvor han dunker ballen i mål, det er ikke rart at vi savner han litt.

Noe av det beste med å værra fin er muligheten til å si nei
Det blir mer og mer klart at Vålerenga er det forjettede land for alle som spiller fotball i dette landet. Rosenborg vinner kanskje mer, men når hørte du sist noen av de spillerne som har hatt suksess ønske seg til RBK? Svaret på det er aldri. De ønsker seg sjel, de ønsker seg tribunelidenskap, de ønsker seg tradisjon, de ønsker rett og slett å spille for hovedstadens stolthet. Nå er det ikke alle beilerne vi bør si ja til, men vi har i alle fall muligheten til å velge og vrake mellom friere, se for deg LSK som titter ut jomfruvinduet hver kveld og hver kveld må trekke dyna opp under nesa og vite at dem ikke får seg noe dem ikke må betale for.

For dem som liker å leve på gamle minner om bohemtid og arbeiderklassens klubb, må det være godt å se at vi fortsatt har draget, internasjonalt etablerte spillere vil til oss for å få godfølelsen. Dem kommer på treningsfeltet for å forberede seg til landskamper, de vil til oss for å spille. I LSK har selv morra til Henning Berg slutta med å komme på besøk, surpompen har skremt bort selv de mest ihuga kakebakerne.

Finnes det en Gud og har han en plan?
Spørsmålet melder seg naturlig etter 2009 og 2010 sesongen, Lyn er borte og tror du jaggu ikke at XXX er i ferd med å sette seg på samme toget, toget der neste stopp heter avgrunnen. Det er nesten for godt til å være sant, jeg tror knapt jeg har vært så lykkelig over ting utenfor vår klubb som da toget som spora av med gasstanker trua med å blåse hele romerike til himmels. Vel, toget har ikke tatt av fra perrongen, men seigpininga av de usportslige kontorpoengsrottene fra flatbygdene er i hvert fall i full gang, jeg står i hvert fall på sidelinja og heier.

Andrelaget tapte 5-0 mot Asker
Hva mer trenger du å vite?

Damelaget slo Fart 2-1
Vi gratulerer tomålsskårer Anna Fjeld og damelaget med en ny skalp og nytt håp i kampen om et opprykk til høyeste nivå.

Vålerenga i dag
Følg med på diskusjonen rundt hvilken av Vålerengas tre tidligere spisser som skal starte mot Portugal, blir det Steffen ”Rosenborg er ræva” Iversen, Moa eller Carew. En ting er i hvert fall sikkert, Vålerengas tidligere trener er i stand til å utrette bragder med dette laget bestående av bare to typer av landslagsspillere.

Legg igjen en kommentar