Dagboka fredag 3. september 2010

Visdom fra NFF og gladmelding fra Sjappa. Dagboka på fredag kom nesten i havn. Island… En del nordmenn befinner seg på Island. En del nordmenn skal se kampen mellom Island og Norge. Canal+ sier at de har 300.000 abonnenter og at det i snitt er 2,1 seere som ser fotball på deres kanal. Det skulle … Fortsett å lese «Dagboka fredag 3. september 2010»

Visdom fra NFF og gladmelding fra Sjappa. Dagboka på fredag kom nesten i havn.

Island…
En del nordmenn befinner seg på Island. En del nordmenn skal se kampen mellom Island og Norge. Canal+ sier at de har 300.000 abonnenter og at det i snitt er 2,1 seere som ser fotball på deres kanal. Det skulle da bety at det er 602.000 mennesker som får sett kampen i kveld.

Ikke værst det gitt – om man bryr seg da.

NFF på sin side sier at det ikke er slik at man kan regne med at landslagsfotballen blir vist på riksdekkende TV i fremtiden. Ikke annen fotball heller for den sakens skyld.

Visdomsord kaller vi sånt.

Løp til Sjappa nå!
Sjappesjefen er i godlune og har en masse lekkerbiskener å by på. Det er både salg og introduksjonstilbud på noen nyheter, og det på samme sted til samme tid.

Nesten for godt til å være sant med andre ord. På spørsmål fra VPN om nyhetene svarer Sjappesjefen Veie med iver og entusiasme:

– Det er masse nyheter i Sjappa nå, sier Veie mmed iver i stemmen.

VPN: Vi vil gjerne vite hva?

– Vi har blant annet en Retrodrakt fra slutten av 90 tallet til kun 500 kroner og denne er det kun laget 300 eksemplarer av.

Dette er spennende påpeker vi i VPN, siden flere av oss faktisk hadde denne drakta da den kom. Betyr det at vi er i ferd med å bli retroobjekter sjøl?

– Hehe, sier Veie og forteller at lageret bugner over varer i 1913-kolleksjonen.

VPN: Og dette er?

– Massevis av hettegensere, hettejakker, fritidsjakker (i softshell), fleecegensere og fleecejakker. Og ikke nok med det: Nå lanserer vi mange nye design på hettegenserne.

VPN: Fantastisk, noe for barna?

– Jadagitt, nytt av året er blyantsett for skolestart, og vi kjører en heftig kampanje på draktsett for barna: Alle størrelser fra 3 mnd til 10 år: 2 sett for 500 kroner. Og det er helt vilt siden normalprisen per sett er 600. Her er det penger å spare, og man har alltid et rent sett når poden enten har dirti på seg eller sølt ketchup på drakta.

VPN: Ikke dårlig, man kan altså spare 700 kroner her?

– Riktig, og godt å se at dere i VPN har fulgt med i mattetimene. For damene deres har vi tre stykk dametopper for 300 kroner, og man kan plukke og blande selv. Normalprisen er faktisk 200 per topp, så her er det også mye å spare.

VPN: Halv pris med andre ord.

– Riktig! Hadde bra karakterer i matte du eller? Vel, for de som liker å se bra ut på golfbanen og på tennisbanen så kan vi avsløre at vi slipper en masse nye piquetskjorter denne uka. Prisen er 350 for to stykker. Normalpris er 350 for en!

VPN: Jøss! Kjøp to få den ene gratis?

– Korrekt! Sikker på at dere ikke har gått på varehandelskolen?

VPN: Nei, men vi har jo fulgt med i timen da. Noe mer du har å tilby?

– Jada, slapp av, sitt ned og len deg bakover og hør her: Vi har 30 stykker av 1913-softshelljakka til både dame og herre for 300 kroner. Vanlig pris her er 700 kroner!

VPN: Kødder du? Det er jo 57,14% avslag det!

– Nettopp, og NÅ kommer ROSINEN i PØLSA:

VPN: Kjør på!

– Det kommer ny drakt i 2011, og det betyr at vi skal selge ut de gamle draktene. Det meste er i XL og XXL – så de passer mange Klansmenn – og vi har ca 400 drakter igjen. Kjøper du to i slengen får du dem for totalt 500 spenn.

VPN: Hallo! Normal pris er jo 700 per drakt, er det ikke?

– Det stemmer, det stemmer, så her er det vanvittige 900 kroner å spare.

VPN: Se å bli ferdig da, vi skal ned på Oslo S.

– Ok, men jeg har litt mer.

VPN: Fyr løs, mens vi snører på oss skoa.

– Ok, vi har jeans, joggebukse og kosebukser for både for han og henne. Du får tre stykk for 500 og kan blande som du vil.

VPN:…

– Vi har 150 par Kappasko i størrelse 42 og 43 til 300 kroner for 2 par.

VPN:…

Du får fire sett av den utågende sengesettmodellen i lengde 2,20 meter for 400 kroner – det er en hundrings per sett, mend dette gjelder ikke for settene i 2.00 lengde.

VPN:…

– Vi har også en håndklepakke som inneholder ett lite håndkle og ett stort håndkle. Her kan du ta 2 sett og betale for ett ved å legge 250 kroner på bordet.

VPN:…

– Til slutt så kan jeg tilby retrodrakta fra slutten av sekstitallet – faktisk så er det to varianter av disse, og prisen er satt til latterlige 100 kroner per stykk. De kosta 500 og det er kun 70 stykker igjen.

VPN:…

– Det var vel det hele, noe mer du ville vite? Hallo? Er du der?

Beskjed fra redaksjonen
Dagens dagbokskribent ble sist observert på Oslo S med fire gedigne bæreposer med klær. Alle kom fra Sjappa og han gliste fra øre til øre.

God helg ønskes alle fra VPN-redaksjonen.

Legg igjen en kommentar