Vi er tilbake!

Etter en LAAAANG sommerferie har Speller’n igjen tatt frem skrivekløen etter en etterlengtet start på høstsesongen. Vi er endelig tilbake! Etter litt for mange grillpølser og soldager er det godt å kjenne at du lever igjen når ferien avsluttes med et brak og en god gammaldags løpetest. Og med dette som utgangspunkt (blodsmak i munnen … Fortsett å lese «Vi er tilbake!»

Etter en LAAAANG sommerferie har Speller’n igjen tatt frem skrivekløen etter en etterlengtet start på høstsesongen. Vi er endelig tilbake!

Etter litt for mange grillpølser og soldager er det godt å kjenne at du lever igjen når ferien avsluttes med et brak og en god gammaldags løpetest. Og med dette som utgangspunkt (blodsmak i munnen og svetten rennende fra det som finnes av kroppsdeler), møtte vi først serielederen som vi måtte avgi 3 poeng til. Deretter møtte vi et av bunnlagene med samme skjebne: 1-0 i ræva og et ufortjent tap. Men vi graver oss ikke ned i dårlige resultater, vi ser fremover!

Det var derfor, med to kjedelige tap i sekken, helt fantastisk deilig å sette seg på flyet på vei hjem fra trønderland og Orkla denne helgen. For med høstsesongens 2 første scoringer og 3 deilige poeng, er vi endelig i gang igjen!

Og i likhet med gutta sikter vi mot stjernene, for i denne serien ser det ut til at alt kan skje. escortnavi.com. Det vi vet, er at vi skal spille underholdende fotball som kan pirre en og annen Enga-fan. Og med tabellstatusen i bakhodet, kan vi i hvert fall håpe at vi har gjort en del av den jobben. For fremover blir det mye moro å se på Valle og ikke minst også på bortebane!

Med Kristin Haugstad på stadige U16 landslagssamlinger og nyervervingen Ingrid Wang Andersen iført Engadrakta, har jeg stor tro på at dette kan bli en spennende høstsesong med mye fart og spenning! For vi skal alle fortsette å blø for drakta, i oppturer som nedturer.

Til helga skal jentene fra Manglerud få bryne seg på en gjeng som er lystne på enda 3 poeng. For grønntrøyene er ikke verdig seier, selv ikke på hjemmebane…

Neste kamp:
Manglerud Star – Vålerenga, Trasop kunstgress lørdag 28. august klokka 16

Legg igjen en kommentar