Dagboka tirsdag 17. august 2010

Moa skal være solgt, Martin har tatt en Maradonna og andrelaget spilte uavgjort i målorgie. SISTE: Vålerenga bekrefter at de og Hannover er enige! MOA – MOA, Moa Moa Moa ? Da er det bekreftet fra Vålerenga at Moa bare et vått Vålerengaminne og er i dag tirsdag på vei til Tyskland trolig for medisinsk … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 17. august 2010»

Moa skal være solgt, Martin har tatt en Maradonna og andrelaget spilte uavgjort i målorgie. SISTE: Vålerenga bekrefter at de og Hannover er enige!

MOA – MOA, Moa Moa Moa ?
Da er det bekreftet fra Vålerenga at Moa bare et vått Vålerengaminne og er i dag tirsdag på vei til Tyskland trolig for medisinsk test og for å undertegne kontrakt.

Vi kan ikke annet enn å banne stille og ønske gutten lykke til med resten av karrieren. Det var synd du ikke fikk være med å vinne oss et seriegull før du dro. Etter alle solemerker innebærer dette en overgangssum på rundt 10 millioner kroner. Det har ikke kommet frem i mediene om den stippulerte overgangssummen innebærer at Vålerenga skal ha prosenter ved en eventuell senere overgang til ny klubb.

Andrelaget spilte uavgjort 4-4 mot Os
Det ble mye mål og et skuffende resultat mot bunnlaget Os med andrelaget i Vallhall mandag. Nå går vi inn i et litt tøffere program fremover og det er mye som taler for at andrelaget får en neglebitende høst, hvor det vil være spenning helt til siste kamp om å berge plassen. Denne plassen er viktig for å sikre våre unge spillere en utviklingsarena så vi håper det satses tilstrekkelig til at dette går veien.

Martin ga dommeren arbeidsoppgave
Dommeren i andredivisjonskampen i går ga Martin Andresen et veldig billig gult kort i sluttminuttene av kampen. Hva som skjedde etter dette som ledet til Martins andre gule kort i samme situasjon er ikke helt klart. Martin hevder dommeren var kåt på oppmerksomhet. Dommeren mener at det som ble sagt fra Martin var for drøyt til og gjentas, men røper at Martin ba dommeren gjøre noe med seg selv. Vi i VPN ønsker naturligvis ikke å spekulere i hva Martin sa, men har tre spørsmål til dommeren;

1. Var du mjuk nok?
2. Var det godt?
3. Fikk du noe i øyet?

Sjappa i Tveitenveien 158
Sjappas fillial har i tiden fremover åpningstider fra 10-15 tirsdag til og med torsdag.

Vålerenga i dag
Gjør som sjefen sier.

Legg igjen en kommentar