Haugesund – Vålerenga 2-0

Haugesund Stadion er så liten at den ikke har bakrom.Vi trodde det skulle være plass til effektivt småspill på så små gressmatter. Feil. Pasningene satt dårlig denne søndagskvelden. Haugesund – Vålerenga 2-0 (0-0) Tippeligaens 20. runde – Haugesund Stadion 9. august 2010 – 5.000 tilskuere derav 250 på bortefeltet Mål: 1-0 Nicola Djurdrik Straffe 69.min … Fortsett å lese «Haugesund – Vålerenga 2-0»

Haugesund Stadion er så liten at den ikke har bakrom.Vi trodde det skulle være plass til effektivt småspill på så små gressmatter. Feil. Pasningene satt dårlig denne søndagskvelden.

Haugesund – Vålerenga 2-0 (0-0)
Tippeligaens 20. runde – Haugesund Stadion 9. august 2010 – 5.000 tilskuere derav 250 på bortefeltet

Mål:
1-0 Nicola Djurdrik Straffe 69.min
2-0 Thomas Sørum 88.min

Gule kort:
Bengt Sæternes 11.min
Nicola Djurdrik 45.min – felte og skadet Strandberg som måtte byttes ut i andre.
Morten Berre 58.min
Mohammed Fellah 82.min

Dommertrio: Tre Busserulls med Roy Helge Olsen som frontfigur

Vålerenga: Lars Hirschfeld – Freddy dos Santos, Andre Muri, Stefan Strandberg (Mohammed Fellah inn 45), Andreas Nordvik ( Amin Nouri inn 79) – Kristofer Hæstad, Harmeet Singh – Mohammed Abdellaoue – Morten Berre, Bengt Sæternes, Bojan Zajic ( Luton Shelton inn 63)

Haugesund: Lars Øvernes – Chris Pozniak, Are Tronseth, Vegard Skjerve, Joakim Våge Nilsen – Jacob Sørensen, Trygve Nygaard, Jarle Steinsland, Tor Arne Andreassen – Thomas Sørum, Nikola Djurdic

KAMPINNTRYKK

Solid av Vålerenga i første, mot et sterkt hjemmelag ser vi fortsatt ut som en medaljekandidat, men i andre må vi legge om til tre backer etter Strandbergs skade. Eller måtte vi det? Uansett var det tøft og offensivt å gjøre det, Martin har store baller som tør. Men i 3-5-2 skal jo vingene bidra hjemover, men det «fantes» ingen backer idag. Mulig det ville funka en annen gang, men mot et så sterkt hjemmelag som FKH gikk det ikke. Skulle kanskje gjerne sett Bojan lenger på banen idag, han var best sammen med Hirschfeld.

En absolutt godkjent første omgang, med tre store sjanser og såkalt opplagte mål til Vålerenga. Haugesund overtok i andre, der Vålerenga også hadde et par muligheter, men der hovedinntrykket er at ingen av våre orka nok. Sånn er det med gullforgiftning. Martin har en stor utfordring med å takle den vanskelige oppgaven å få gutta ned på jorda etter kalasseire og kremspill.

Rettferdig tap, sier Martin til TV2 etter kampen. Han fokuserte på balltap i sin analyse og at vi gjorde feil vi ikke pleier. Han ble ikke spurt om systemvalget, og han tok det ikke opp heller ikke opp.

Det er ikke flaut å tape mot FKH, men jeg mener taktikken ikke funka i dag, uten at jeg krever Martins hode på noe fat. Det sitter fint der det sitter og jeg tror vi slår tilbake igjen i neste match. Men gullet
er borte, som Martin også sier.

Klansbussen
Det gikk med snaut tre kasser øl. Hva faen er det som skjer?

SPILLERBØRS

Vålerenga 4-2-3-1
Hirschfeld 7 BB

dos Santos 4
Muri 4
Strandberg 4
Nordvik 5

Hæstad 5
Singh 5

Moa 6

Berre 5
Sæternes 6
Zajic 7

Innbyttere:
Fellah 4
Shelton 5
Nouri – for liten tid

Legg igjen en kommentar