Dagboka mandag 9. august 2010

Late, udugelige, overbetalte noksagter av noen spillere og en æreløs bikkje av en trener, ja det ville trolig vært gjennomgangsmelodien for noen år tilbake etter et tap som i går. Men ting har skjedd, vi er ikke lenger en klubb som er konstant desperate i poengjakten for å unngå nedrykk. Det og det faktum at … Fortsett å lese «Dagboka mandag 9. august 2010»

Late, udugelige, overbetalte noksagter av noen spillere og en æreløs bikkje av en trener, ja det ville trolig vært gjennomgangsmelodien for noen år tilbake etter et tap som i går. Men ting har skjedd, vi er ikke lenger en klubb som er konstant desperate i poengjakten for å unngå nedrykk. Det og det faktum at vi i kamp etter kamp har sett hva som bor i dette laget, gjør feilskjær lettere å akseptere uten at noen skal lynsjes.

Kampen mot Haugesund
Vi bør og skal slå Haugesund hver gang, entusiasme foran eget hjemmepublikum skal tape for klasse, hver gang. I går skapte vi sjanser nok i førsteomgang til at vi burde ha ledet med ett mål eller to. Drillo har vel hevda å ha belegg for at et lag som skårer mer enn 4 mål i en kamp sjelden skårer og nær sagt aldri skårer mer enn ett mål i kampen etter (forutsatt at styrkeforholdet mellom lagene er rimelig jevnt). Om det var Drillos tese eller bare en rekke med uheldige omstendigheter, se det er ikke så farlig i dag, men vi bomma på mye i Haugesund.
I andreomgangen ble vi regelrett rumpekjørt av bønda mens vi kun skaper en multisjanse totalt i andre omgang. Les kampreferatet et annet sted på VPN, når våre tur- og kampreferenter har fått fyll og busstur ut av kroppen.

Damelaget tapte
Vi hadde i helga serieleder Medkila hjemme og i stedet for å benytte sjansen til virkelig å melde seg på i opprykkskampen ble det tap og vann mellom båtene i kampen om opprykk til toppserien.Det skiller nå 7 poeng fra Medkila ned til Vålerenga på 21 poeng.

Vålerenga aldersbestemt fotball
Det ble sjokkerende nok ingen vålerengalag til finalene i Norway Cup i år.

Status ellers
Det skiller nå ni poeng til RBK og det er igjen ti kamper, selv om vi skal møte dem i Trondheim er nok ni poeng for mye til at det er realistisk å håpe på gull. Tromsø viste ihvertfall i går at de ikke har lag til å stå løpet ut i sølvkampen, så i forhold til medalje ser det litt lysere ut.

Guttelaget jeg er trener for spilte kamp i helga og det overasker sikkert ingen at vi tapte 8-1. Så sånn går nå dagene.

Vålerenga i dag
Begynner det å tegne seg et bilde av hvordan denne helga har vært? Trøstepils og tung medisinering, i tilegg spiller andrelaget mot Frigg på Frogner stadion i kveld, det kan kanskje by på litt trøst. Uansett, det kunne ha vært verre, vi kunne vært Lyn.

Legg igjen en kommentar