Dagboka onsdag 28. juli 2010

Lite nytt i dag og. Vi anbefaler at dere tar en kjapp titt innom dagboka og deretter drar ned til Sjappa for å ordne en av de få gjenværende billettene til Barcelonaoppgjøret. Disse kampene blir aldri bra, men hva så?, det er en opplevelse for det. Småplukk Fortsatt full sommer ja. Dessuten så ga en … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 28. juli 2010»

Lite nytt i dag og. Vi anbefaler at dere tar en kjapp titt innom dagboka og deretter drar ned til Sjappa for å ordne en av de få gjenværende billettene til Barcelonaoppgjøret. Disse kampene blir aldri bra, men hva så?, det er en opplevelse for det.

Småplukk

Fortsatt full sommer ja. Dessuten så ga en time eller to i hengenkøyen melding om at gårsdagens høstvarsel nok var i tidligste laget. Dermed står vi igjen med ytterst få småplukk i dag:

Visste du for eksempel at morgendagens motstander Barcelona gikk på et 617 millioners smell i år? Visst nok det første underskuddet på sju år. Eller for å sette det i perspektiv, Barcelonas underskudd ville vært stort nok til å drive Vålerenga i sju år med god margin.

– Det er et strukturelt problem. Den sportslige framgangen har ikke gitt økonomisk framgang, sier visepresident Javier Faus i VG.

Og akkurat det problemet har Vålerenga vært gjennom opptil flere ganger.

Apropos Barcelona så leser vi på vif.no at dersom at det blir uavgjort etter 90 minutter så går man direkte til straffekonk. Akkurat den utviklingen hadde ikke overrasket oss i det minste.

Og så over til landslagsuttakene. Fra yngst til eldst.

Håvard Nielsen er flyttet opp fra G17- til G18-landslaget og tatt ut i troppen som møter Danmark i august.

For U21-landslaget er som hør og bør hele fire Vålerengaspillere tatt ut dersom vi tar med Fredrik Carlsen. Nemlig, i tillegg til Carlsen, Mohammed Fellah, Harmeet Singh og Stefan Strandberg. Disse skal møte Kroatia i EM-kvalik 11. august.

Samme dag skal A-landslaget møte Frankrike i privatlandskamp, der er kun Moa tatt ut blant Vålerengaspillere. Noe som overrasker Martin Andresen.

– Det er overraskende for meg med tanke på hva han har levert for oss og hvilken kurve han har i formen, sier Andresen til VIF TV.

Vi er enige at det er overraskende, men på den annen side er det helt greit: vi satser på at Vålerenga er godt i gang med høstjakten og da er det like greit å slippe skader på sentrale spillere i betydningsløse treningskamper. Når det blir alvor for landslaget, med EM-kvalik og det hele, så ser saken anderledes ut.

Legg igjen en kommentar