Dagboka tirsdag 27. juli 2010

Sommerslapt, selv med to kamper denne uka. Men vi aner at høsten kommer flyvende, kanskje til og med med lukten av medalje i neseborene? Seier for unggutta En skikkelig opptur er på gang for 2. laget. I går slo Vålerenga 2 Bærum 3-1 på bortebane etter to mål signert Mostafa Abdellaoue og ett av Adnan … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 27. juli 2010»

Sommerslapt, selv med to kamper denne uka. Men vi aner at høsten kommer flyvende, kanskje til og med med lukten av medalje i neseborene?

Seier for unggutta

En skikkelig opptur er på gang for 2. laget. I går slo Vålerenga 2 Bærum 3-1 på bortebane etter to mål signert Mostafa Abdellaoue og ett av Adnan Haidar.

Trener Raymond Mikkelsen er fornøyd,

– Vi er litt på gang nå. A-lagsgutta har tatt med seg flyten sin ned til oss og vi klatrer på tabellen. Neste uke møter vi Fana hjemme. Vinner vi den kampen kan vi være over streken for første gang på lenge, sier han til vif-fotball.no.

Det var 0-0 etter første omgang, som visst nok var preget av rotete spill. Først i 2. omgang scoret Andan Haidar, et mål som ble raskt besvart av Bærum. Så scoret Mos to, den andre en straffe etter at han selv ble felt, og kampen var kjørt. Unge Abdellaoue er dermed oppe i fem mål på de siste to kampene, slett ikke verst.

Vålerenga 2 klatret dermed på tabellen og ligger plutselig bare ett poeng bak Stord på sikker plass.

Flere detaljer finner du på vif.no.

Uka som er

Vi er midt i en uke som inneholder to kamper: Én kosekamp, dere det største momentet er hvor mange av motstanderens beste spillere stiller opp og der den undereliggende tanken er håpet om at Vålerenga møter hardest mulig motstand. Og en alvorskamp, der vi selvfølgelig ønsker all mulig Startkvalitet så langt opp på tribunen som mulig.

Hva som skjer i den første kampen kan man jo gjette seg til, selv om det er lov å håpe. Det lille som synes klart nå er at Freddy dos Santos ikke blir klar til torsdagen (men håper å kunne spille mot Start).

– Lyskeproblemer er normalt sett kilent og jeg fryktet et lengre avbrekk. I dag løp jeg fint i en drøy halvtime og det kjennes ikke ut som skaden er så ille som jeg fryktet. Dessverre ryker nok kampen mot Barcelona på torsdag, men jeg håper å bli klar til kampen mot Start, sier han til vif.no.

Dessuten så skal Terje Hauge dømme.

I den andre kampen leser vi derimot med stor glede at Clarence Goodson pådro seg sesongens tredje gule kort snaue fem minutter før pause på Aker stadion. Også Hunter Freeman er ute etter at han fikk sesongens femte gule kort i går. Alle gode ting er tre: Rolf Daniel Vikstølhan har sanket også fem gule kort på sine 17 kamper denne sesongen.

På vår side er det klart at Mohammed Fellah soner for tre gule kort neste mandag, mens Kristofer Hæstad er tilbake etter å ha sonet karantene mot Aalesund.