Dagboka torsdag 22. juli 2010

Det begynner å dra seg til, kampen mot Aafk er bare en fyllekule unna. Vi ser frem mot kampen og hjelper til med det vanskelige valget mellom fiskeboller og tikka masala. Singh med luksusproblem Harmeet Singh er i den heldige situasjon at han kan velge mellom å spille både for Norges og Indias landslag. Nå … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 22. juli 2010»

Det begynner å dra seg til, kampen mot Aafk er bare en fyllekule unna. Vi ser frem mot kampen og hjelper til med det vanskelige valget mellom fiskeboller og tikka masala.

Singh med luksusproblem
Harmeet Singh er i den heldige situasjon at han kan velge mellom å spille både for Norges og Indias landslag. Nå forstår jeg at han ikke har fåtty tilbud fra noen av dem enda, men at det kommer, se det er det vel liten tvil om. Som både nordmann og vålerengasupporter er det klart jeg ville være stolt om han dro på seg den norske landslagsdrakta. Bloggeren Tor Kristian Karlsen er inne på noe når han fremhever betydningen Singh ville hatt for indisk fotball. India er et land hvor fotballinteressen er stor, men hvor ferdighetene ikke står i forhold til interessen, landslaget er ranket rundt 100 plasser lavere enn Norge.

Jeg håper Singh velger land med hjertet og vil respektere det valget han tar, men har ingen problemer med å se at Singhs kommersielle verdi vil kunne bli langt høyere om han velger India som sitt landslag. Ikke bare vil han være en virkelig stjerne med en gang, men han vil trolig være med å fyre enda mer opp under interessen i et land som er i fremmarsj på alle andre områder. Han vil som Karslen sier bli en pioner og fort bli en av bærebjelkene i et indisk landslag de neste årene. Alternativet er å spille på et norsk lag som er forutsigbart både når det gjelder spillestil og resultater. Nei Singh, velg Goa fremfor Skudenes camping, velg Kingfisher øl fremfor Hansa og Taj Mahal fremfor Nidarosdomen. Vi støtter deg uansett.

Vålerenga vs Aafk
Dersom Vålerenga feier over Aafk på lørdag og reiser hjem med 3 poeng så vil det være vår første seier på danskebåten siden 2005. Er det et tegn på hva som kommer denne høsten, jeg skal ikke bruke blekkspruter, ikke ringe spåkoner på dyre teletorgnummer, i det hele tatt driter jeg i å forutse no som helst, det er bedre å være der når det skjer. Jeg ønsker meg en ny kveld som den vi hadde i Skien for noen år siden. Jeg ønsker meg spenninga og opplevelsen .Jeg ønsker meg et Vålerenga som er tilbake på toppen og som denne gangen bruker mulighetene det gir.

Skadesituasjonen
Fra Ålesund meldes det om at leiesoldat Carlsen trener med laget og virkelig ønsker å spille den cupfinalen det er for småklubber å spille mot Oslos kongeblå helter. Vi driter egentlig i hvem Aafk stiller med, dette blir uansett en tøff kamp, en kamp vi skal vinne på innsats og klasse. Vi er avhengige av at Muri tar ut det lange fugleskremselet dems på innlegg og dødballer, avhengige av å spille med stort balltempo og rett og slett male Aafk i stykker.

Vålerenga i dag
Plingeparty med Tour de France, ta deg en øl hver gang Kaggestad sier noe vålerengarelatert.

Legg igjen en kommentar