Etterlysing !

Under innflytelse av malingslukt og store mengder stoffer arbeider Enga Tifo utrettelig for at vi alle skal få en bedre tribuneopplevelse, blant annet ved å produsere TIFO-show, tostangsflagg og flagg. Nå mangler tre av de nyeste tostangflaggene. Er du bøs nok til å levere dem tilbake? Kjøpt og betalt eller knabba og stjælt? Fra tid … Fortsett å lese «Etterlysing !»

Under innflytelse av malingslukt og store mengder stoffer arbeider Enga Tifo utrettelig for at vi alle skal få en bedre tribuneopplevelse, blant annet ved å produsere TIFO-show, tostangsflagg og flagg. Nå mangler tre av de nyeste tostangflaggene. Er du bøs nok til å levere dem tilbake?

Kjøpt og betalt eller knabba og stjælt?
Fra tid til annen forsvinner materiell Enga Tifo produserer, i hovedsak tostangflagg og vanlige flagg.
Noe blir sikkert forlagt, annet forsvinner muligens i logistikkjeden til Enga Tifo, men noe havner trolig på veggen i ett jenterom eller et annet sted noen mener trenger et løft.

Til kampen mot Lillestrøm på Åråsen ble det produsert tre vakre tostangflagg. Etter kampens slutt var disse sporløst borte.

Antagelig har ingen rappa disse av rein ondskap, det kan tenkes noen ser på dette materiellet som reklameartikler de kan forsyne seg av etter kampens slutt. Andre, kan hende, tenker ikke i det hele tatt, mens noen ikke tar inn over seg hvor mange timer arbeid det faktisk er å lage disse go’sakene. Tross alt er de håndlaget og kommer ikke ferdig fra en eller annen luguber trykkmaskin.

Forbrytelse og straff
VPN er generelt dårlige på forbrytelser, derimot elsker vi straff. Det være seg offentlig uthengning, trestake møter hjerte, nye klær av tjære og fjær eller den klassiske hvor man henger kødden etter øyelokka og tvinger vedkommende til å blunke.

Enga Tifo er langt mildere. Alt de ønsker er å få tostangflagga tilbake i sine hender, det betyr at den (eller de) med litt skitten samvittighet kan overlevere flagga uten moralsk pekefinger eller andre represalier. Verste som skjer er antagelig at du blir invitert på dugnad.

Om det oppleves i overkant pinlig kan den (eller de) som har flagga ta dem med på neste kamp og la dem gli inn i mengden av flagg som allerede er der, hensette flagga på Bohemen eller legge dem i et bussete og utbryte ”Ey, se hva jeg fant!”.

Da vanker det sikkert øl og.

Hjertesukk!
Et siste hjertesukk fra Enga Tifo er behandlinga utstyret deres får:

Vi opplever gjennomgående likegyldighet til materiellet som legges ut. Det er greit nok at man ikke ønsker å flagge til enhver tid, men vær vennlig og prøv å unngå å trampe ned flagg og tostangs så de brekker eller revner. Vi har all mulig forståelse for at dette utilsiktet forekommer fra tid til annen, da vi selv er blant de mer aktive, og hopper og herjer rundt, men det er lov til å prøve å legge materiellet litt ut av veien. For eksempel ved å rulle det sammen og legge det bak seg eller på stoler når det ikke er i bruk. Så slipper vi kanskje at materiellet kommer i en slik forfatning som det er per dags dato. Stumping av røyk på tifomateriell kvalifiserer også til gult kort. Dessuten kan det legges til at vi setter stor pris på om flagg og tostangs rulles pent sammen etter kamp, slik at vi i Enga Tifo får så liten opprydningsjobb som mulig.

Legg igjen en kommentar