Dagboka onsdag 14. juli 2010

Litt smårusk i forholdet mellom klubben og supporterene i det siste, og da hjelper det med en beklagelse. Dessuten så fosser unggutta fram i JET-turneringa, med seier over GAIS er de klare for kvartfinale. Og så begynner det bli smått med billetter til bortekampen mot Ålesund. En beklagelse fra Valle For en drøy uke siden, … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 14. juli 2010»

Litt smårusk i forholdet mellom klubben og supporterene i det siste, og da hjelper det med en beklagelse. Dessuten så fosser unggutta fram i JET-turneringa, med seier over GAIS er de klare for kvartfinale. Og så begynner det bli smått med billetter til bortekampen mot Ålesund.

En beklagelse fra Valle

For en drøy uke siden, dvs mandagen etter Lillestrøm kampen, dukket en gjeng supportere opp på Valle for å feire gutta. Disse ble bortvist av politiet(!). I dag trykker vif.no en beklagelse fra klubbledelsen med tittel «Alle er velkommen på Valle».

– Først ønsker jeg å si at Vålerenga ikke har bedt politiet om å bortvise noen fra Valle, sier administrerende direktør Pål Breen til vif-fotball.no. Han fortsetter – Vi ba politiet om å komme på Valle for å observere situasjonen, siden ansatte på jobb denne dagen fikk inn meldinger at personene bar på bluss.

– I fjor hadde vi en hendelse på Valle hvor flere personer dukket opp og blusset både ved treningsfeltet og oppe på trappa utenfor lokalene til administrasjonen. Dette skapte uhygge for flere av de ansatte og vi ønsket ikke en gjentakelse av dette.

– Vi beklager på det sterkeste at noen ble bortvist fra Valle. Dette var overhodet ikke vår intensjon og ikke vårt valg. Vi ønsker alle velkommen til Valle, så lenge man evner å oppføre seg og ikke virker truende på spillere, trenere eller ansatte i Vålerenga Fotball, avslutter Breen.

Hmm. Denne lettere bisarre situasjonen skyldes antageligvis at medlemmer av administrasjonen hadde utpekt «blussere» på Åråsen, noe som førte til en arrest av feil person, og det rett foran øynene på vedkommendes døtre kvelden før. Tilkallelsen av politiet til Valle lyser dårlig samvittighet og frykt for berettiget harme lang vei. Og beklagelsen kommer i våre øyne lovlig seint. Men det er en start og vi får håpe at det markerer begynnelsen på en dialog.

JET-nytt

Vålerengas unggutter beholdt håpet om gå videre i JET-turneringen ved å slå Fredrikstad 4-2, og det etter å ha spilt store deler av kampen med 10 mann. Vålerengas mål ble scoret av Håvard Nielsen (2) og Moussa Konate (2).

I dag møter Vålerenga GAIS i den siste gruppespillkampen.

– Vi må vinne om vi skal gå videre til kvartfinalen. GAIS har vært ustabile og har en solid seier og et stort tap på de to første kampene, men vi har troa på avansement og går selvfølgelig for seier i morgen, sier trener Raymond Mikkelsen til vif-fotball.no.

Flere detaljer finner du på vif.no.

Billetter Ålesund

Melding fra Sjappa:

– Vålerenga er tildelt ca 550 billetter til denne kampen, det er nå igjen ca 120 billetter på bortefeltet. Så løp og kjøp…

Klarere kan det neppe sies.

Legg igjen en kommentar