Dagboka fredag 9. juli 2010

Fredag. Blå himmel. Blått lag. Sommerferien starter for mange i dag. Vi hjelper deg med ventetida. Gladboka igjen… Denne uka har vært en sann fornøyelse. Jeg aner ikke hvordan du der ute har det, men sjøl så har jeg vært i knallhumør, knallform og virkelig kost meg mens jeg har skrevet disse små nedtegnelsene over … Fortsett å lese «Dagboka fredag 9. juli 2010»

Fredag. Blå himmel. Blått lag. Sommerferien starter for mange i dag. Vi hjelper deg med ventetida.

Gladboka igjen…
Denne uka har vært en sann fornøyelse. Jeg aner ikke hvordan du der ute har det, men sjøl så har jeg vært i knallhumør, knallform og virkelig kost meg mens jeg har skrevet disse små nedtegnelsene over livet som Vålerengasupporter. Jeg aner egentlig ikke så mye om hvem du er, hva du driver med og hva som får deg til å komme hit hver dag for å lese det vi skriver her på VPN.

Det hadde faktisk vært kult å vite mer om deg. Vi er jo klar over at det sitter folk der ute som er minst like skriveføre som oss. Supportere som gjerne skulle ha sagt akkurat det de mener – og som gjør det også, i forumet vel og merke. Men nå har du altså muligheten. Ikke nok med at du kan sende inn ditt Vålerengabilde i hele sommer, nå kan du også sende inn en redegjørelse for hvorfor akkurat du leser VPN, hva du liker best og ikke minst hvorfor du holder med Vålerenga.

Du sender teksten din til kontakt_oss ÆTT vpn DOTT no, og husk at du også kan sende inn bilder til vår blinkskuddfølgetong i hele sommer.

Sånn, det var dagens lille oppfordring, så går vi videre.

Det renner nesten over
På VIF TV er det nå så mye fett stoff at det nesten er for mye av det gode. Vi er mektig imponert over det klubben leverer, og vi syns det hele er i ferd med å bli så proft at vi føler at vi snart kan gå ut og si at vi har vår egen TV-kanal. Og det er ikke dårlig.

Det er tørt
Rundt omkring i media skrives det lite annet enn om søndagens VM-finale. På TV2 er det kryssklipping mellom Tour de France og VM i Sør Afrika. Vi har lett litt i lokalaviser for å se om det kunne være noe stoff men det er lite å melde. Hvis vi ser bort fra at Odd har kjøpt ny keeper da. Andre Hansen fra LSK er Odd-keeper fra 1. januar 2011. Fredrik Carlsen er fortsatt skadet har vi også lest, han er jo Vålerengaspiller på utlån til Aalesund.

Og det var det vi fant.

Statistikk før kampen
Vi har tatt en titt på ANBs LIVE-motor og funnet litt info om kampen. Dataene er hentet fra Nifs.no.

– Det er 43% sannsynlighet for at Odd vinner når Odd spiller hjemme mot Vålerenga. (Basert på alle spilte kamper siden 1948).

– Det scores i gjennomsnitt 3.82 mål per kamp når disse lagene møtes på Odds hjemmebane i Tippeligaen.

– Odds største seier på hjemmebane kom i 2000 da laget vant 4-0.

– Største tap kom i 1999 da Vålerenga vant 0-3.

– Når Odd slipper inn først på hjemmebane ender 26.92% av kampene siden 2005 med seier til Odd.

– Morten Berre har scoret 1 mål for Vålerenga mot Odd siden 2005.

– 13 av de siste 30 kampene mellom Odd og Vålerenga har endt med hjemmeseier.

– Mohammed Fellah har ikke laget mål i tidligere oppgjør mellom Odd og Vålerenga siden 2005.

– Odd har spilt uavgjort 1 av 3 kamper mot Vålerenga i denne turneringen med Dag Eiliv Fagermo som trener.

– Vålerenga har ikke tapt på bortebane siden 13. serierunde i år.

– Odd har vunnet 63 av 126 kamper på hjemmebane i denne turneringen fra og med 2000.

– Hvis Vålerenga scorer i løpet av kampens første 30 minutter scorer Vålerenga 1.25 mål i snitt i resten av kampen.

– Tygg litt på den, og så er det bare å håpe at de andre kampene går i vår favør. RBK skal møte et revansjesugent LSK (haha), Tromsø møter Hønefoss borte. De to sistnevnte røyk på huet ut av cupen denne uka, og begge har en del å bevise.

God helg
Da var det bare å gjøre seg klar til en helg i fotballens tegn. På mandag er verdensmesteren kåret , forhåpentligvis er det verdens beste lag som vinner.

Legg igjen en kommentar