Magiske minutter på Åråsen !

Det ble vår fjerde seier på rad på Åråsen. Og det hele kan greit oppsummeres etter kampen da Hæstad fysisk er med på sangen og «tramper» på en fugl. Det blir en match med to omganger der første omgang består av to lag som har sjanser, men der LSK er vassest. Og vi skal være … Fortsett å lese «Magiske minutter på Åråsen !»

Det ble vår fjerde seier på rad på Åråsen. Og det hele kan greit oppsummeres etter kampen da Hæstad fysisk er med på sangen og «tramper» på en fugl.

Det blir en match med to omganger der første omgang består av to lag som har sjanser, men der LSK er vassest. Og vi skal være glade vi ikke ligger under, egentlig.

I andre omgang, eller egentlig med byttet av Fellah på slutten av første, snur det. Vi skaper trykk, og selv om førstemålet var offside ville vi ha kjørt over dem med vårt bedre spill, tror jeg. Dog ser man hvordan skuldra faller noen hakk på gutta når vi fester ballegrepet på bønda med vårt første mål.

Kampen

Første omgang preges av et Vålerenga stort sett på defensiven, men vi forsvarer oss brukbart. På LSKs n’te corner header Kippe i tverrliggern. Mens vi sentralt og på høyresiden klarer oss bra defensivt svikter vår venstreside med Nordvik og Singh. Shelton bidrar ikke, (eller skal ikke bidra?) og det er mye rom for LSK som allikevel ikke utnytter det maks. Som sidemannen sier: Henning Berg er ikke noen god trener når han ikke klarer å se det og bruke det mer…

Vi kjører opp Muri, men får ikke skapt nok. Shelton drar på seg et gult med litt overtenning. Det blir mye bøffeltrøkk i omgangen, men vi kommer oss litt på slutten, da Bojan kommer inn for Fellah. Martin bytter Fellah fordi»vi taper absolutt alt av andreballer i midtbaneleddet», og fordi han har vært småsyk.(TV2) Allerede mot slutten av omgangen syns det å være bedring og vi får se Singh på et fint raid som fullføres med et godt langskudd med venstrefoten. Men ikke mål.

Andre omgang starter med en kamp som fortsatt vipper, og det er mest i favør LSK. Men vi har noen gode forsøk og ser sterkere ut i åpningsminuttene av omgangen enn i første omgang. Så går slimproppen og vannet. Og Vålerenga føder fire fantastiske minutter:

57 min ut i kampen dribler Bojan på hjemmelagets 16-meter, LSK vinner ballen og skal klarere. Men treffer Berre og ballen går da til Moa som
setter den fra kort holdt. Mobilspill i Norge er veldig populært. Du kan bli kjent med de ledende bettingleverandørene på nettstedet betting-apps.co.za. Klar offside viser tv-bildene, enda deiligere da.

Minuttet etter scorer Shelton fra kort hold etter at et skudd fra Muri hindres.

60 min ut i kampen er det igjen Moa. Han scorer et flott spissmål alene med keeper etter en lang stikker fra Bojan som alene hadde kvalifisert han for Serbias landslag.

LSKs storskjerm har gått i svart etter det første målet, flomlyset har svikta på den ene stolpa og Åråsen er bada i blå makt.

Vår lille frykt om at bøfla skal ta igjen ledelsen vår (de gjorde jo noe sensasjonelt mot Molde) blir snart gjort til skamme. Vi ser noen spede forsøk fra dem, men vi har full kontroll. Shelton jobber inn en stor sjanse som ender i skuddforsøk fra både Bengt og Berre.

I det 76. minutt kommer det andre målet til Shelton. Vålerenga angriper på høyresiden og alt fra bøffelland følger med der. Singh river seg løs og sender avgårde en herlig pasning til vårt jamaicanske hurtigtog på motsatt side. Alene med keeper gjør han ikke noen feil denne gangen, drar ut kanariburvokteren og setter ballen i åpen kasse.

Snakk om å pisse på bønda!

Deretter har Hirschfeld fantastisk redning når LSK faktisk klarer å komme til en skikkelig avslutning og rett før kampslutt får vi et pent Singh-skudd som keeper akkurat redder til corner. Ellers hadde det sitti i krysset ennå.

PS: Til slutt i omgangen glipper offsiden vår på Freddy, en bøffel blir gjennomspilt og scorer alene med Lars. Skitt au.

Vi har knust LSK på Åråsen og ser frem til at forventningsfulle bygdefolk trykker opp neste dose med fantasifulle t-skjorter.

Børs:

Hirschfeld: 7

Nordvik: 4
Muri: 7 BB konsistent best i to omganger, selv om mange var gode idag)
Strandberg: 6
Dos Santos: 6

Fellah: 5
Hæstad: 7
Singh: 6
Moa: 7
Shelton: 6
Berre: 6

Bengt fra 70 min: 5
Bojan fra 36 min: 7
Dawda fra 78 min: for liten tid

Martin Andresen: 8

Dette referatet oppdateres med tørre kampfakta en eller annen gang, men vi er for glade til at vi orker sånt nå!

Legg igjen en kommentar