De som befinner seg på toppen har det alltid best!

Vålerengadamene flyr høyt for tiden og til helga flyr de til Ålesund for å hente tre nye poeng. Fame and Fortune … eh … Fortuna ! Sist jeg sjekka tabellen, lå laget mitt på 3. plass. Haha! Hvor latterlig er ikke det? At mitt lag – mitt Vål’enga ligger som ett av de tre beste … Fortsett å lese «De som befinner seg på toppen har det alltid best!»

Vålerengadamene flyr høyt for tiden og til helga flyr de til Ålesund for å hente tre nye poeng. Fame and Fortune … eh … Fortuna !

Sist jeg sjekka tabellen, lå laget mitt på 3. plass. Haha! Hvor latterlig er ikke det? At mitt lag – mitt Vål’enga ligger som ett av de tre beste lagene i 1. divisjon? Jeg ler faktisk så jeg rister! Av glede, av stolthet og ikke minst av respekt for de 22 jentene som sparker ball og trenerne som alltid er der.

For jeg har aldri sett det før. Og jeg har vært med noen år! (Slapp av – jeg starta tidlig. Rynkene er fortsatt fraværende) Også har jeg heller aldri sett at vi har et lag i 2. divisjon og et lag i 4. divisjon.

Det er hva jeg kaller kvalitet. Og det er lov til å være stolt når jeg tenker tilbake til hvordan det var i 1. divisjon forrige gang vi var i TOPPFOTBALLEN. For da var den brakka som nesten faller sammen under egen vekt, stedet der vi vasket våre trente kropper. Muggsoppen og rottene gikk hånd i hånd og kampprogrammet ble trykket i svart/hvitt. I dag er det andre boller! Nå får vi til og med kaffe og frukt! Og bodøjentene føler seg så hjemme i garderoben at de har snekra skilt for å sikre seg godplassen.

I tillegg har vi faste tilskuere som henger opp flagg, roper på ferske fristelser og nyter synet av bølgen av beibs som takker for støtten. Jeg er rett og slett stolt av å spille i Enga. Og samtidig er jeg så glad for at det snart er ferie! Det er en kamp igjen før jeg velfortjent kan unne meg noen økter med intervalltrening og sykling. Og ikke minst svømming. Og styrketrening.

Den dagen noen finner noe som holder denne skrotten ved like en sommer, den dagen blir jeg mest sannsynlig best.

For til helgen venter jentene fra Fortuna. Og vi skal på reisefot til Ålesund og Rekas mekka. For hvem skulle tru at vi inntrer Color Line Stadion på søndag? Tipper det blir kamp om billettene og et stort trykk av vuvuzelaer. Jeg satser på finspill og klassescoringer. Som man alltid kan vente av et topplag. Sunnmøringene skal få kjenne på kroppen at vi er i gang. Og de vet at sommeren kommer til å bli tung hvis vi stikker av med 3 poeng.

Så til alle dere som kjenner at helgen i Oslo kommer til å bli kjip – det er aldri kjedelig med Enga i Ålesund!

Speller´n

Legg igjen en kommentar