Helt gresk !

Jarl-André Storbæk forlot Vålerenga etter sesongslutt i fjor, men er nå på vei vekk fra Panetolikos Agrinio som endte på 7. plass i gresk andredivisjon til danske SønderjyskE som tok 8.plass i SAS-ligaen siste sesong. Relativt uforståelige valg for en mulig landslagsback, men svært forståelig i forhold til det greske intervjuet VPN har fått kloa … Fortsett å lese «Helt gresk !»

Jarl-André Storbæk forlot Vålerenga etter sesongslutt i fjor, men er nå på vei vekk fra Panetolikos Agrinio som endte på 7. plass i gresk andredivisjon til danske SønderjyskE som tok 8.plass i SAS-ligaen siste sesong. Relativt uforståelige valg for en mulig landslagsback, men svært forståelig i forhold til det greske intervjuet VPN har fått kloa i.

Dette intervjuet med Jarl-André Storbæk fant vi i en gresk avis. Vi kjørte originalen gjennom Google-oversetteren. Om det taler til Googles fordel eller ikke er opp til dere å avgjøre. Vi oppfatter enkle ting som Østre Trysil og Hamkam, men de fire årene med proffspill i Rauf lurer vi litt på. Det er mye som kan sies om Vålerengas tidligere landslagsback, men de greske trolkningene av hva han selv har sagt overgår alle forventinger. Les og nyt!

Den Jarl Andre Stourmpak Elverom ble født i Norge 21. september 1978. Han startet sin karriere i fotball Ostroh Trisil. Profesjonelt spilte i fire år i Rauf, men vurderer sin deltakelse i Chamkam som milepæler i hans karriere, og med prestasjonen banet vei for National.

Sytten anledninger har slitt med fargene på National Norge og fortsatt husker hennes debut i en vennskapskamp mot Kuwait. Den husker løpet for Euro 2008-kvalifiseringen mot Hellas i National (2-2 i Oslo), som noen år tidligere hadde han et inntrykk som ble europamester. «Det er svært viktig for et lite land å vinne en slik tittel, etterlot de store navnene i europeisk fotball. Jeg hadde et inntrykk, sier en av de greske suksess.

Den siste kontakten med den greske fotball var i fjor sommer under kvalifiseringen kamper til Europa League til motstanderen teamet. Laget slet de siste fire årene, Vålerenga, var klar over 2-1 tapet mot Norge og han hadde oppnådd det eneste målet. De «to ledet» tok kvalifiseringen, men gikk vanskelige tider hjemme på den tapende enden 1-0. I Touba han ikke spille så godt som dagen før hans sønn ble født.

Så jeg tenkte at i et par måneder vil bli en permanent bosatt i Hellas, akseptere forslaget om å overføre Panetolikó. På den siste dagen i vintersesongen transkripsjon, signerte en kontrakt med kyanokitrinous.

– Det var en overraskelse til deg forslaget Panaitolikou?

– Jeg kunne ikke forestille seg. Det var andre lag er interessert i bare noen dager siden var jeg i Skottland for å diskutere overføre meg. De har også diskutere med grupper i Romania og Tyrkia, og spilte i første divisjon, men ble rangert fra livet og ned, så det var bestemt mål. Det var mer interessant å komme til Panetolikó som ikke var i ligaen, men har som mål å klatre. Manageren fortalte meg sin interesse Panaetolikos og ble kjent med prosessen for gruppen.

– Fortalte du folk til?

– Han var sønn av Arne Ntoken, som hadde spilt med Panathinaikos er en veldig god venn av meg. Jeg ba ham å få informasjon fra Hellas. Snakk med noen i Athen og sa veldig godt ord for Panetolikó.

– Før du kommer til å signere Agrinio og så gruppen og dens folk. Hva har vi lagt merke til?

– Jeg snakket per telefon med presidenten og fortalte om målene for gruppen. Agrinio kom og så nær stadion og fasiliteter. Jeg så hvor godt organisert gruppen og få mål. Så jeg bestemte meg signert en kontrakt fram til sommeren.

– Overføringen til laget ditt League som en sensasjon i ditt land, som i publikasjoner. Lavt nivå for dine data?

– Det er bare et par år har jeg hatt forslag fra lag i England Premier Ling. Den Bolton og Blackburn var interessert, men jeg var ikke fri, og jeg kunne ikke transkripsjon. Så det var logisk å diskutere beslutningen om jeg kommer til Hellas, fra medier i landet mitt.

– Fant det vanskelig å justere din?

– Jeg hadde ingen problemer. I Norge er en meter snø og temperatur på -30 grader. Du kan ikke spille ballen denne sesongen. Her været er veldig hyggelig og hjelpsom.

– I Norge er det fotball på ferie og jeg fikk et lag i midten av racing sesongen.

– Opplæring økter før jeg kommer, og jeg var i ganske god stand. Jeg har vært bedre enn forventet. Jeg spilte to eller tre kamper, og nå har jeg tilpasset gruppen.

– Nivået på fotball i Hellas for å møte?

– Jeg vet ikke mye om gresk fotball. Generelt synes jeg lagene kjørt Ligaen er nivået på første klasse i Norge.

– Hellas er et land Middelhavet er varmere enn Norge. Jeg kjente denne varmen?

– Det minnet meg om miljøet i Chamkam. Gå til butikk eller gå ut for middag og alle mennesker kjenner igjen og ønsker å snakke med. Denne varmen finnes her, så spør meg om jeg trenger noe, snakker jeg engelsk og generelt føler meg veldig bra.

– Det samme varme følelsen fra fansen på stadion?

– Jeg hører viftene fra tribunen, og jeg føler meg veldig bra, veldig demonstrativt. Vi ønsker å alltid være så nær oss, med mer stemme og støtte gruppe for å hjelpe dem gjøre det bedre og vi er spillere.

– Stemningen i garderoben og resepsjonen fra dine lagkamerater?

– Det var ingen problem. Det jeg mener er at vi føler alle spillerne i Spania, England, i alle land eller gruppe.

– Selv om du ikke har et fullstendig bilde av laget og forbundet mener de kan kreve Panetolikos oppgangen?

– Alle spill er den objektive poeng. Vi prøver å samle så mange vi kan kreve en tredje plass. Dette gir oss avantaz å spille – av og jeg tror til slutt vil vi være i en bedre posisjon enn andre grupper. Jeg tror Panetolikos kan spille vakker fotball som været blir bedre og på stadion. Hvorfor ikke klatre i den store kategorien.

– Kapittel Nasjonale Norge stengt, eller vente på sjansen?

– Det var en svært god periode for meg da jeg spilte på landslaget. Hvis du fortsetter å spille stillingen akkurat nå spiller som en baktropp, som er den posisjonen jeg spilte i National, har du en ny sjanse. Jeg vil komme tilbake n ‘kjempe tilbake med fargene til Norge. God fremdrift Panaitolikou og eventuell økning vil bidra i denne retningen.

– Potensielle dine mål i fotball hvem er?

– I fotball du ikke vet hva noensinne som skjer neste dag. Jeg ønsker å spille og hjelpe laget mitt og jeg håper å kunne gå tilbake til National. Jeg ser på kroppen min og trene riktig for å kunne spille flere år.

– Bortsett fra fotball, i ditt personlige liv hva er prioriteringer?

– Jeg avtale med ski, jakt dyr og fugler …

– Jeg antar det er lett å Agrinio av snø gang på tyve år …

– (Ler) Ja, selvfølgelig, men jeg ser mange folk med våpen som kommer ut av Agrinio i fjellet.

– Med kone og barn, hvordan du bruker fritiden din på Agrinio?

– Tiden går altfor fort. Vi arrangerte vår leilighet og vi har en tendens til byen. Været er fremdeles flott turterreng. Denne gangen i Norge har en masse snø og det er mange ting å gjøre. Her kan jeg spille fotball og jeg hadde muligheten til å ha et insentiv til å prøve hver dag.

– På bare syv måneder tot av familien som drømmer gjøre? Ønsker du å se fotball?

– Avhengig av hva han ville gjøre det samme når han vokser opp. Hvis han liker mest musikk, fotball eller noe annet. Hensikt å være på feltet i forrige spill med National Star, men været tillot ikke. Jeg håper å være i spillet mot OFI.

– Venner klarte å gjøre?

– Min venn’s barn gruppe. Anestis (SS Anastasiadis) bidratt til å sette internett hjemme. George (SS Theodoridis) og Clark (SS Konstantopoulos) alltid spør meg hvis du trenger hjelp et sted. Alle har vist interesse og er alltid med meg.

– I kontrakten er opp i sommer. Du begynner å tenke på å utvide samarbeidet?

– For øyeblikket det eneste som jeg tror er den neste spill. De er ti spill til slutt og det jeg ønsker er å finne på laget i Play-off og kreve økning i Super League. I fotball kan du ikke vite hva som vil skje i fremtiden.

* Intervju magasinet Panetolikos FC GUL STRØM.
** PHOTO DERVISIS

Legg igjen en kommentar