Dagboka onsdag 23. juni 2010

Tre dager før neste Vålerengakamp ønsker vi en nyfødt konkurrent velkommen, samtidig som vi ønsker franskmenna det stikk motsatte sju uker seinere. Risløkka har fått en ny attraksjon og Ullevål er halvfylt. Vil du ha mer kan du dra til Bloksberg. Engabloggen Mandag fikk VPN en ny konkurrent og vålerengafamilien et nytt tilskudd, www.engablogg.noNettstedet har et … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 23. juni 2010»

Tre dager før neste Vålerengakamp ønsker vi en nyfødt konkurrent velkommen, samtidig som vi ønsker franskmenna det stikk motsatte sju uker seinere. Risløkka har fått en ny attraksjon og Ullevål er halvfylt. Vil du ha mer kan du dra til Bloksberg.

Engabloggen
Mandag fikk VPN en ny konkurrent og vålerengafamilien et nytt tilskudd, www.engablogg.noNettstedet har et enkelt, elegant og stilrent design. Toppmenyen tyder på fyldig og variert innhold, men forståelig nok har ikke den nyfødte fått så mye kjøtt på beina ennå. Det kommer nok, og dagens poll viser at 77% syns prosjektet ser lovende ut, mens 15% mener det ikke har en snøballs sjanse i helvete.

Det er ikke rettferdig å sammenlikne den unge Engabloggen med vårt gamle, grinete VPN på nåværende tidspunkt, men allerede nå viser det seg at Engablogg.no lekende lett klarer ting vi ikke mestrer. Terminlista 2010 finner du ikke hos oss, men i Engabloggen, og der er de også så oppdatert på kampstart mot Spartak Moskva på Bislett lørdag at vi rett og slett måtte se virkeligheten i kvitauget. Banneret vårt er nå retta til klokka 16.

Det er to mann som står bak bloggen, Tony Holm (25) og Truls Brynildsen (35) – ihuga Vålerengasupportere i alle år. De sier dette til dagboka:

– Foruten den offisielle siden og vår egen favoritt vpn.no så vi en mulighet for en ny aktør som snakker om Enga på en folkelig måte, hvor også leserne får mulighet til å gi sine egne meninger. Vi vil også søke etter gjesteskribenter, slik at vi kan holde kontinuerlig innhold over tid.

Vi ønsker Engabloggen velkommen. Lykke til !

En løkke til
Fra løkka på Teisen via Grünerløkka til hus og hagestell på fredelige Risløkka. Løkke til med nytt hus, Freddy Boy!

Halvfull i går – full i morgen?
Billettsalget til Vålerenga-Barcelona går så det uler. 3000 billetter solgt på en snau halvtime da det åpne salget starta i går. Ullevål Stadion 29. juli er allerede halvfull, og det er du også om du har lyst å se kampen, men venter til uka er omme før du gidder å kjøpe billett.
Billettinfo på vif-fotball

Blått, hvitt og rødt
Restene av det skamslåtte franske ”laget” tok første fly etter Anelka og reiste dit de hører hjemme, i Frankrike. Der skulle de vært hele tida. De juksa seg til Sør-Afrika med håndballtriks . Der kjempa de best mot seg sjæl og de tråkka den fine drakta de har knabba fra Vålerenga ned i søla.

Ta godt i mot dem når de kommer til Ullevål 11. august! Gi dem en buing og piping de aldri vil glemme fra start til slutt. Eller er det for mye forlangt av landslagsupportere og landskamp-publikum? De er vel mest kjent for å bue ut sine egne. Eller hva syns dere, Gamst og Rooney?

Fotball i dag
Dessverre bare på TV.

Foto i morgen
I morgen lanserer vi VPNs store uhøytidelige sommerfotokonkurranse uten premier. Ditt bilde i Dagboka. Høres det litt fristende ut?

Legg igjen en kommentar