Dagboka fredag 18. juni 2010

Det er FREEEEEDAG. En sniktitt på nye VPN og hva gjør vi når Vuvuzelaen inntar Ullevål? Fredag Endelig er dagen her. For noen ser man frem til et par dager med festing, andre skal en tur på hytta, mens noen stakkars folk skal jobbe. Uansett hva man skal så skjer det med visshet om at … Fortsett å lese «Dagboka fredag 18. juni 2010»

Det er FREEEEEDAG. En sniktitt på nye VPN og hva gjør vi når Vuvuzelaen inntar Ullevål?

Fredag
Endelig er dagen her. For noen ser man frem til et par dager med festing, andre skal en tur på hytta, mens noen stakkars folk skal jobbe. Uansett hva man skal så skjer det med visshet om at det ikke skjer mye spennende i Vålerenga om dagen.

Spartak Moskva
Vår neste kamp er mot Spartak Moskva på Bislett. Tilbake til gode gamle leikegrinda. 26. juni spilles matchen, enda mer nøyaktig 16.00. Billettene kjøpes i porten. Du er klar?

Damene
Våre smukke damer reiser til Bodø på søndag for å knuse nordlendingene. Grand Bodø er motstander. Damelaget ligger på 3. plass i 1. divisjon og er ubeseira hjemme så langt i sesongen. 5 poeng opp til serieleder Medklia og dermed ser den tabellen ganske like ut som gutta sin. Mer info om søndagens kamp finner du på klubben sine sider.

VPN – nye sider

Det er blitt snakka litt om nye VPN denne uka i Dagboka. Vi jobber som faen, men det er en stor jobb. Alt av materiell fra dagens side skal over på den nye sida. Litt røft beregna er det 5000 artikler, bannere, kampreferat osv. Så da skjønner dere kanskje at det tar litt tid. Men en sniktitt på nye designet kan vi gi dere.

Vuvuzela
Frykten for at udyret skal spre seg videre til Europa er tydelig. I følge BBC har Borussia Dortmund allerede lagt ned forbud mot dritten på sine kamper.

Hva med å følge etter? Så slipper vi det tullet her på våre kamper. Ta med forbud mot tromme i samme slengen, så blir vi meget fornøyd. Sportssjef i Viasat sier det ganske fint i Dagbladet:
– Nåde den som tar dem med til Norge. Ser jeg det hornet på gata i Oslo, kommer jeg til å brekke det.

Vålerenga i dag
Ferie?

Legg igjen en kommentar