Dagboka torsdag 17. juni 2010

Surr i Dagbok rutinene til VPN, men vi har litt å by på uansett. Og Vålerenga har fått bot igjen. Surr Med VPNs organisator og antikksteintyv(smak på det ordet) liggende på stranda eller glattcella i Tyrkia så blir det fort litt rot i systemet. Så da vet du hvorfor Dagboka er litt forsinka i dag. … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 17. juni 2010»

Surr i Dagbok rutinene til VPN, men vi har litt å by på uansett. Og Vålerenga har fått bot igjen.

Surr
Med VPNs organisator og antikksteintyv(smak på det ordet) liggende på stranda eller glattcella i Tyrkia så blir det fort litt rot i systemet. Så da vet du hvorfor Dagboka er litt forsinka i dag.

Sjappesjefen melder
Det er fortsatt igjen billetter igjen til Åråsen, ca 500 billetter igjen.
Billetter til Odd-Vif er også i salg.
Vedr salget VIF-Barcelona vi forventer ett enormt trykk på billetter i Sjappa fredag morgen kl 10:00 og kommer med følgende melding hvis du ikke skal ha billett på felt 228 besøk Sjappa etter kl 12:00 slik at trykket blir så voldsomt ved åpning.Så skal du ha billetter andre steder så kan det lønne seg og ta turen innom sjappa etter lunch, så slipper man unna den verste køen.

Så da vet vi det. Takk Frode!

Bot
Vålerenga leverte sin økonomiske rapport tre dager for seint. Fristen var 15. mars, Vålerenga leverte den 18. mars. Og dermed fikk vi 10 000 kr i bot. Klønete!

Fredrikstad, Sarpsborg 08 og Løv-Ham fikk også bøter. De to siste 20 000 kr. Fredrikstad fikk det samme som oss.

Lurer på om bøtene er momsbelagt og om de 10 000 kronene er inklusiv eller eksklusiv moms?

VPN – nye sider
Dere ble lovt en smakebit av nye sida i går. Den kommer ikke i dag. Som vanlig sitter dagbokskribenten på jobb og har ikke tilgang til stæsjet dere skulle få se. Sorry. Kanskje i morgen?

VPN trenger som alltid ildsjeler som har lyst til å hjelpe til litt. Kan du skrive så send oss en mail. Vi er også på vei over på nytt design så vi trenger da også folk med peiling på programmering. Har du peiling på WP(du skjønner det hvis du kan det) så er det deg vi trenger. Send en mail på thunder ætt vpn dott no hvis du vil hjelpe til! Vi tilbyr ikke lønn, men muligheten er tilstede for en pervers penis humor fra de gretne gamle gubber i VPN og/eller mye pils og turer med de yngre i VPN.

VM
I disse dager kan det være greit å ha noen regler foran hvordan fordelinga av stua, TV og familietid skal foregå. Vi gir dere derfor denne regellista, som dere kan gi videre til kjerringa eller laminere og henge opp flere steder hjemme.

2010 REGLER;
Til den det måtte angå,

1. Mellom 11. juni og 11. juli 2010, bør du lese sportsdelen i avisen slik at du er klar over hva som skjer i Fotballverdenen, og på den måten vil du kunne delta i samtalene. Hvis du unnlater å gjøre dette, vil du bli sett på på en dårlig måte, eller du vil bli fullstendig oversett. IKKE klag på at du ikke mottar noen oppmerksomhet.
2. Under VM, er det TVen min, til enhver tid, uten unntak. Hvis du tar et glimt på fjernkontrollen, vil du miste det (øyet).
3. Hvis du må passere foran TVen i løpet av en kamp, går det greit, så lenge du gjør det krypende på gulvet og uten å distrahere meg.
4. Under kamper vil jeg bli blind, døv og stum, med mindre jeg trenger en påfyll av drikke eller noe å spise. Du er gal hvis du forventer at jeg skal lytte til deg, åpne døren, svare på telefon, eller plukke opp en baby som bare falt på gulvet …. Det vil ikke skje.
5. Det vil være en god ide for deg å holde minst 2 seks pakker med øl i kjøleskapet til enhver tid, samt nok av ting å knaske på (med unntak av dine kroppsdeler), og må du ikke gjøre noen morsomme ansikter til mine venner når de kommer over for å se på kamper. Til gjengjeld vil du få lov til å bruke TVen mellom midnatt og seks om morningen, med mindre det er spilt en bra kamp som jeg ikke fikk sett i løpet av dagen.
6. Vær så snill, vær så snill!! Hvis du ser meg opprørt fordi en av mine lag taper, ikke si «kom over det, det er bare et spill», eller «ikke bekymre deg, de vil vinne neste gang». Hvis du sier disse tingene, vil du bare gjøre meg sintere, og jeg vil elske deg mindre. Husk, du vil aldri noensinne vite mer om fotball enn meg og din såkalte «ord til oppmuntring» vil bare føre til et brudd eller skilsmisse.
7. Du er velkommen til å sitte med meg å se en kamp og du kan snakke med meg i løpet av pausen, men bare når reklamen er på, og bare hvis pauseresultatet er gledelig meg. Vær dessuten oppmerksom: Jeg sier «EN» kamp, derfor må du ikke bruke VM som en fin cheesy unnskyldning for å «bruke tid sammen».
8. Repriser av målene er svært viktig. Jeg bryr meg ikke om jeg har sett dem, eller ikke sett dem, jeg vil se dem igjen, mange ganger.
9. Fortell vennene dine at de IKKE skal føde, eller ha andre barnebursdager eller samlinger som krever mitt nærvær fordi:
a) Jeg ikke vil gå,
b) Jeg vil ikke gå, og
c) Jeg vil ikke gå.
10. Men, hvis en kompis av meg inviterer oss til seg på en søndag for å se en kamp, vil vi være der på et blunk.
11. De daglige VM høydepunktene på TV er like viktig som kampene. Ikke engang tenk på å si «men du har allerede sett dette … hvorfor kan du ikke endre kanalen til noe vi alle kan se?» fordi, svaret vil være: «Se Regel # 2 i denne lista».
12. Og til slutt, du kan bare droppe kommentarer som «Takk Gud for at Fotball-VM bare hvert 4 år». Jeg er immun mot disse ordene, fordi før og etter dette kommer Tippeligaen, Champions League, Premier League, italiensk Serie A, spanske ligaen, FA-cupen, Euro Cup, etc.

P / S: Forresten hvis bilen bryter sammen, ring 112 eller NAF.
Takk for samarbeidet.

Vålerenga i dag
Nå er vel billetter til både Åråsen og Skagerak i boks, så i dag kan du lene deg fint tilbake og se på VM med en kald pils servert av dama som selvfølgelig følger reglene du nettopp har gitt henne.

Legg igjen en kommentar