Dagboka onsdag 16. juni 2010

VM ballen ruller videre, nyhetstørken rundt Vålerenga og norsk fotball fortsetter. Sist, men ikke minst så har vi fått enda en mandagskamp. Vuvuvuvuvuvuuuuuuuuu De fleste har vel fått med seg den forferdelige lyden som spys ut av TVen under VM. Fyren som lagde jævelskapet tjente seg først rik på vuvuzelaen før han begynte å lage … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 16. juni 2010»

VM ballen ruller videre, nyhetstørken rundt Vålerenga og norsk fotball fortsetter. Sist, men ikke minst så har vi fått enda en mandagskamp.

Vuvuvuvuvuvuuuuuuuuu
De fleste har vel fått med seg den forferdelige lyden som spys ut av TVen under VM. Fyren som lagde jævelskapet tjente seg først rik på vuvuzelaen før han begynte å lage ørepropper. Smart fyr, men hva skjer med folka som både vil blåse og ha ørepropper? Blåse vil man, men høre på står man gjerne over. Da forsvinner vel litt av poenget?

Det eneste som mangler nå er at en eller annen idiot klarer å ta med seg en vuvuzela på Ullevål. Det bråker mer enn trommer. VPN setter penga på at Kanari blir først ut i Norge på Åråsen 4. juli.

Odd-Grenland – Vålerenga flytta
Enda en mandagskamp ja. Og med det halverte man nok antall tilskuere. Bra jobba. Hvorfor skal kamper flyttes for å bli vist på TV2 Zebra? Hovedrunden denne gangen skal gå på lørdag og da må man selvfølgelig flytte Vålerenga sin kamp til mandag. Vi som ikke har ferie tidlig i juli takker TV2 for dette, forhåpentligvis drar de ansvarlige på ferie i sommer til et jævlig sted hvor det regner konstant.

Kampen skal nå spilles mandag 12. juli klokka 19.00.

VPN – nye sider
Ja, vi vet det. Vi har frista med at vi lager nye sider en stund nå. Sidene er faktisk på vei. Hadde ikke dagens dagbokskribent sittet på jobben så skulle det her vært en liten sniktitt på det nye designet. Du får vente i spenning, kanskje kommer det en sniktitt i morgen. Kanskje ikke.

Vi får også en del henvendelser om terminlista, JA VI VET DET! Den er ikke oppdatert. Heldigvis har klubben en terminliste. Syns du det er plagsomt å gå til klubbens side kan du tenke at du ga klubben noen klikk og dermed litt cash. Tenk positivt. Og JA: Terminlista vil være oppdatert når vi slipper de nye sidene.

Vålerenga i dag
Har du husket å kjøpe billett til Åråsen 4. juli? Eller hva med Odd Grenland borte? Billetter til begge kampene selges i Sjappa. Ta deg en tur og kos deg med en pils i sola etterpå.

Legg igjen en kommentar