Dagboka tirsdag 15. juni 2010

Mens debattene om hvilken keeper som har gjort den største tabben hittil i fotball VM runger mellom lunsjbordene er det stille i norsk fotball. Det å skrive dagboka på dager som i dag må være som tjukkaser har det 1.ste juledag og 1. påskedag, de to dagene i året Mc Donalds har stengt. Hva gjør … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 15. juni 2010»

Mens debattene om hvilken keeper som har gjort den største tabben hittil i fotball VM runger mellom lunsjbordene er det stille i norsk fotball. Det å skrive dagboka på dager som i dag må være som tjukkaser har det 1.ste juledag og 1. påskedag, de to dagene i året Mc Donalds har stengt.

Hva gjør man i en periode med nyhetstørke?
Jo, vi i redaksjonen gjør akkurat som deg. Vi tråler det som er av vålerengarelaterte sider. Sjekker at vi virkelig har lest alle bloggene til Rønsen, sjekker vif-fotball.no sjekker forumet for å se om det er rykter eller andre nyheter vi ikke har snappa opp. Sikkert ikke det mest spennende man kan finne på, men alternativet er jo at arbeidsgiver faktisk fikk valuta for lønna han betaler oss. Det er bare så innmari klønete å venne dem til hva full arbeidsinnsats betyr, man risikerer jo brått at det blir stilt krav og forventninger til at man skal jobbe for fult hele året, og det ville unektelig ha vært litt klosset.

VPN på tur
Et redaksjonsmedlem er på langtidsferie i Tyrkia og i dag tikket følgende melding inn i redaksjonen ”Gubben glemte å ta mobilen ut av lomma da han tok seg en dukkert i middelhavet i morres, ta kontakt med meg om dere skal ha tak i han”. Er det i det hele tatt noen som tviler på at alkohol har skadevirkninger utover hodepinen dagen etter at moroa er over? Vi sender våre varmeste tanker til Tyrkia, siden Island har ødelagt muligheten for å sende røksignaler på indianervis og klossmajoren selv har ødelagt muligheten til å sende en sms, ja da får vi vel bruke VPN som god gammeldags reiseradio. ”Kom hjem Svein, hamstern din har daua”.

Vålerenga aldersbestemt fotball
Ja, har du tid, har du avgjort lov. I tilegg til at du får et innblikk i hvordan det spilles fotball blant våre talenter så er ditt blotte nærvær på en aldersbestemt kamp med på å lage en trivelig ramme for gutta. Gutta som trener tre og fire ganger hele året for å følge drømmen sin, drømmen om å løpe ut foran Klanen på Ullevaal. Ta turen, hvordan det går i kamper mellom New Zealand og Korea kan du sjekke på tekst-TV når du kommer hjem.

Vålerenga i dag
Gjør som Vålerenga har gjort jevnt og trutt de siste åra, ta deg en pokal.

Legg igjen en kommentar