Toppkamp med ferske fristelser

Speller`n leverer og vi bringer deg det siste av følelser før toppkampen søndag kl. 14. Speller`n kjenner det kribler, Speller`n gleder seg og mest av alt er Speller`n klar til toppkamp, Speller`n rekker allikevel å skrive litt til glede for oss i VPN. Det er rart hvordan laget som ligger på tabelltopp kan skape ekstra … Fortsett å lese «Toppkamp med ferske fristelser»

Speller`n leverer og vi bringer deg det siste av følelser før toppkampen søndag kl. 14. Speller`n kjenner det kribler, Speller`n gleder seg og mest av alt er Speller`n klar til toppkamp, Speller`n rekker allikevel å skrive litt til glede for oss i VPN.

Det er rart hvordan laget som ligger på tabelltopp kan skape ekstra sommerfugler i en allerede stresset mage… Og når det mest nærliggende minnet om Sandviken er et 6-1 tap for 7 år siden, er det berettiget med noen ”butterflies”.

For på søndag gjester nemlig bønda fra Bergen det strøkne gresset på Valle og dette blir en virkelig toppkamp! I motsetning til andre, vil jeg ikke dytte favorittstempelet over på motstanderne, men heller påstå at vi er definitive favoritter på hjemmebane. Uansett motstander.

Som gutta har klart å skape Ullevål til sin leikegrind, som Bislett engang var, satser vi på å gjøre det samme. Bare på Valle. Og statistikken peker i vår retning når det gjelder hjemmebanen alle elsker! Kan imidlertid ikke se noen grunn til at det ikke skal bli en fotballfest på søndag. For vi har et tilnærmet skadefritt mannskap, klanen følger de kampene som er å følge (merk at de stiller på både 2. divisjonskamper, og 4. divisjonskamper!), vi har fått to gode treningsuker og jentene er på gli! Alle forutsetningene ligger til rette for at Sandviken skal måtte kjempe for tabelltoppen! Og en skal ikke se bort ifra at Branngutta har en smittende effekt på resten av Bergen og omegn. Lykke til, sier jeg bare!

Som Ivar Hoff en gang sa: ”Damefotball er verken damer, eller fotball!”.
Jeg merker meg at en kommentator BARE er en kommentator, damer er damer uansett hvordan man vrir og vender på det, og fotball er fotball, så lenge ballen er rund. Det herr Hoff imidlertid glemte i denne kommentaren, er nettopp det at i Enga er det mye bra damer og det er også mye god fotball. Og det er nettopp det vi skal vise på søndag. At vi er et Engalag man kan regne med!

Så med det inviterer vi til et ekte toppoppgjør med ferske fristelser på brystet og Enga i hjertet.

Måtte beste hjemmelag vinne!

Legg igjen en kommentar