Dagboka mandag 14. juni 2010

Damene spilte uavgjort mot bergensera og andrelaget tapte mot Førde, det og et navn som skaper nostalgi er litt av det dagboka gir deg. Kræsj er tilbake? Fridtjof Seeberg kommer tilbake til Vålerenga på amatørkontrakt for å bidra til å berge kontrakten vår i andredivisjon. Nostalgikere hoppet nok i stolen når de så overskriften på … Fortsett å lese «Dagboka mandag 14. juni 2010»

Damene spilte uavgjort mot bergensera og andrelaget tapte mot Førde, det og et navn som skaper nostalgi er litt av det dagboka gir deg.

Kræsj er tilbake?
Fridtjof Seeberg kommer tilbake til Vålerenga på amatørkontrakt for å bidra til å berge kontrakten vår i andredivisjon. Nostalgikere hoppet nok i stolen når de så overskriften på Vålerengas hjemmesider: ”Seeberg returnerer til Vålerenga”. Skulle den gamle backlegenden Christen ”Kræsj” Seeberg gjøre et etterlengtet comeback, som spiller, i trenerteamet eller i en annen rolle i klubben.

Det vites ikke hvilket slektskapsforhold det er mellom Christen og Fridtjof, men gode følelser fra en vond tid, se det skapte denne Fridtjof. Velkommen skal du være, du har store sko å fylle, Kræsj var nemlig en nesten-legende, med en innsats i en helt annen divisjon enn ferdighetene. En herlig kompromissløs type.

Damelaget med uavgjort mot serieleder Sandviken
Etter å ha ledet 1-0 måtte våre hardtkjempende damer se to poeng glippe da skarrepakket skåret på en corner i andre omgang. Uavgjort er allikevel en akseptabel prestasjon og befester vår posisjon i toppen av divisjonen.

Andrelaget fikk fik
Det ble tap igjen for vårt kjære andrelag, det betyr at vi snart virkelig har kniven på strupen om vi skal beholde plassen. Jeg må tilstå at jeg ikke aner om det er sterkt eller svakt å tape for Førde, litt som jeg ikke vet om det er godt eller vondt med guttesex. Det beste er vel kanskje å la være.

Det hadde gjort seg med byderby i andredivisjon mot klubben det snart bare er spøkelset igjen av i 2011. Skal det skje må vi vinne noen kamper, mens Preben må begå et brekk. Ingen av delene er ren utopi så vi ser for oss bortekamp på en grusbane eller parkeringsplass på Kringsjå neste sommer.

VPN møter seg selv i døra
Ja, dette er debatten som raser på VG debatt, det og hvilket forum man skal poste spørsmål om størrelsen på en airhockeybane. Vi registrerer med glede at vi leses av den gemene hop og registrerer med gelede og en viss undring at folk husker eller gidder og google hva vi skrev i fjor. Vi som svetter over tastaturene trodde dagboka var ferskvare, men ingenting er bedre enn at vi kan være til glede og forargelse i årevis etter en artikkel. Vi takker for oppmerksomheten og håper at dere ufrelste lesere fortsetter å være oss trofaste.

Vålerenga i dag
Husk og si at kona er fin på håret og spør om hun har gått ned i vekt. Ja, det er den sikreste måten å få fred til å se kveldens kamper fra VM på. Sikrest om du ikke vil handle noe, men det er så dårlig utvalg på Shell, startkabler gjør lissom ikke nytten på en drage som helst vil at dere skal snakke sammen. Send fruen på tuppervareparty, få a ut av huset, disse dagene er dine dager, bare dine.

Legg igjen en kommentar