Dagboka onsdag 2. juni 2010

Èn dag til med norsk landslagsmas, så kan vi begynne oppvarmingen mot FK Haugesund og, ikke minst VM. Men vent, det ser ut til at sjansene for at Moa starter mot Ukraina er blitt noe større. Landslagsnytt Vi leser at ex-Vålerengaspissen Jon Carew, nå Aston Villa, fikk en mindre skade i forrige kamp og derfor … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 2. juni 2010»

Èn dag til med norsk landslagsmas, så kan vi begynne oppvarmingen mot FK Haugesund og, ikke minst VM. Men vent, det ser ut til at sjansene for at Moa starter mot Ukraina er blitt noe større.

Landslagsnytt

Vi leser at ex-Vålerengaspissen Jon Carew, nå Aston Villa, fikk en mindre skade i forrige kamp og derfor muligens ikke starter mot Ukraina i kveld.

– Han var mye i duell med Montenegros stoppere lørdag, og han fikk en lårhøne som fortsatt preger ham. Det gjør ham usikker til kampen onsdag. Vi har fortsatt 24 timer som vil komme godt med, men vi bestemmer oss i løpet av onsdagen, sier landslagslege Thor Einar Andersen til NTB.

En annen spiss som neppe starter er Andrej Sjevtsjenko som har fått fri etter å ha vært med på to hjemmeseirer mot Litauen (4-0) og Romania (3-2).

– Kanskje er det dumt at Sjevtsjenko ikke er med, sier ex-Vålerengaspiller Egil Drillo Olsen, som har antydet at han nok stiller med en 4-5-1 formasjon.

Muligvis med Mohammed Abdellaoue på topp.

Vålerenganytt

Vi får håpe at Moa starter mot Ukraina for han har gått glipp avslutningstreningen som Vålerenga bedrev i går etter to dagers treningsfri. Og for å være helt ærlig så er han en av dem som trenger det mest for tiden.

Ellers leser vi på vif.no at Birger Madsen skal opererers for en hofteskade.

– Birger pådro seg en skade i hofte i kampen mot Strømsgodset da han landet feil etter en duell, forklarer medisinsk koordinator Eirik Bjærke til vif-fotball.no. -Etter en periode med rehabilitering og alternativ trening uten særlig framgang har vi kommet fram til at en operasjon er eneste utvei for å få Birger frisk igjen.

Godt at det snart er fotballferie slik at Madsen kan bruke tiden til å restituere seg før det hele braker løs igjen, selv om det er fare for at han er ute litt lenger enn begynnelsen av juli.

LSK-kampen ja

En fin og solrik dag, der de av oss med sesongkort sterkt burde vurdere en tur i Sjappa(ene) for å kjøpe billett til 4. juli kampen borte mot Lillestrøm.

Legg igjen en kommentar