Dagboka tirsdag 1. juni 2010

Det er tirsdag 1. juni og mediene er fortsatt iskalde hva gjelder eliteseriefotball. Men vi aner kampen mot Haugesund i det fjerne, bare vi får landskampen mot Ukraina unnagjort. Fluer Som kjent så spiser fanden fluer i nøden. I dag har vi hatt gleden av å lese om en viss konspirasjon fra fortidens menn, Nils … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 1. juni 2010»

Det er tirsdag 1. juni og mediene er fortsatt iskalde hva gjelder eliteseriefotball. Men vi aner kampen mot Haugesund i det fjerne, bare vi får landskampen mot Ukraina unnagjort.

Fluer

Som kjent så spiser fanden fluer i nøden. I dag har vi hatt gleden av å lese om en viss konspirasjon fra fortidens menn, Nils Johan Semb, Ståle Solbakken, Per-Mathias Høgmo, Nils Arne Eggen og Jan Jönsson, i Aftenposten. (Ok, kanskje litt overdrevent å sette Ståle Solbakken i fortidsuhyrebåsen…) Herrene skal visst nok ha satt sammen en tankesmie for å redde norsk fotball. Og det er mulig norsk fotball kan reddes av seire mot Montenegro to uker før et norgesfritt VM, samt ultradefensive Tromsø på tabelltopp, men en kunne håpe ambisjonene var større enn som så.

At norsk fotball må reddes er derimot utvilsomt. Norsk eliteserie har siden i fjor sommer falt fra 13. https://ebiteua.com/prostitutka-lviv. til 18. på Euro Club Index-rankieng av Europas fotballserier leser vi i Dagblad og Dagsavisen.

De samme folka har også rangert klubbene, der kommer selvsagt Barca øverst med Manchester United og Chelsea like bak. Rosenborg er eneste norkse klubb blant de 140 første med en 84. plass.

Hva så, kunne en kanskje si, men problemet er at rangeringen også passer godt med den viktigere UEFA-rankingen, basert på de fem siste sesongene i europacupene, der Norge har inntatt 22. plass. Rett bak Kypros.

Vel, vi får kose oss med Moa på landslaget så lenge. Han skal visst nok sikkert på banen på onsdag.

4. juli

Skal vi spille borte mot LSK. I dag tirsdag starter salget av billetter. Det er kun 1806 billetter lagt ut i salg. Pris kr 170,-.

Billettene selges i Sjappa, både på Tveita og Oslo S. Dette er et lukket salg for sesongkortinnehavere.

Legg igjen en kommentar