Dagboka mandag 31. mai 2010

Nettopp tilbake fra Miami finner vi ikke annet enn omtaler av melodi grand prix i norske medier. Fotball er det fint lite av, men vi biter tenna sammen i påvente av neste kamp hjemme mot Haugesund. Nada Ikke skjønner vi hvordan man tenker i NFF, men akkurat nå, midt i sesongen, er det så godt … Fortsett å lese «Dagboka mandag 31. mai 2010»

Nettopp tilbake fra Miami finner vi ikke annet enn omtaler av melodi grand prix i norske medier. Fotball er det fint lite av, men vi biter tenna sammen i påvente av neste kamp hjemme mot Haugesund.

Nada

Ikke skjønner vi hvordan man tenker i NFF, men akkurat nå, midt i sesongen, er det så godt som dødt når det gjelder norsk seriefotball. Og da er privatlandskampen Norge – Montenegro en fattig trøst, det være seg at det ble seier eller ei. Vel, vi får bite tenna sammen og stjele som ravner fra det eneste nettstedet som har et snev av Vålerengarelevans for tiden, nemlig vif.no.

Der finner vi ut at det faktisk er en kamp til som skal spilles før «fotballferien» innledes, nemlig hjemme mot Haugesund, søndag kl 18.00(!!). Vi får håpe alle er ferdig med innkjøp av ny flatskjerm før den tid og kan unne seg to timer utendørs før de nye mottagerene stilles inn på Sør Afrika.

Dessuten så ble Fargerik Fotball avholdt på Valle i helgen, med storfint besøk av både Kristin Halvorsen og Nils Johan Semb samt flere a-lagspillere. Et av de beste tiltakene fra Vålererengas side mener vi, var du ikke innom i år så anbefaler vi en tur til neste år.

Flytting

I og med at fotballforbundet og klubbene har solgt sjelene sine til TV-mediet så flyttes kamper over en lav sko. Det innebærer blant annet at gleden ved å se Vålerenga kl 18.00 på søndag, der gud mener fotballkamper skal spilles, er deg sjelden forunt. Mammon derimot har bestemt at søndag kl. 20, nærmere bestemt 4. juli på Lillestrøm, så skal Vålerenga møte LSK i en såkalt «hovedkamp».

mere Flytting

Neppe på grunn av noen medieavtale, men allikevel: treningskampen mellom Vålerenga og Spartak Moskva er også flyttet, men ikke så mye. Kampen er flyttet fram tre timer, og avspark på Bislett er kl. 16.00 lørdag 26. juni.

Billetter til kampen kjøpes i døra på Bislett stadion.

Kr. 100,- per voksen.
Kr. 50,- per barn.

Mere info om kampen og om Spartak Moskva finner du på vif.no.

Au

Vålerenga 2 spilte lørdag bortekamp mot topplaget Notodden i 2. divisjon avdeling 1. Det var ikke spesielt morsomt for Vålerenga 2.

– Vi hadde et ønske og en plan om å ligge lavt og kompakt hvor vi skulle prøve å forstyrre rytmen til Notodden. De scoret allerede etter 50 sekunder og da blir det tøft, sier spillerutvikler Andrea Loberto til vif-fotball.no.

Vålerenga var preget av et svært ungt mannskap i denne kampen med flere spillere ute i landskamp eller med skade og kun Adnan Haidar fra a-laget stilte i troppen.

Allikevel synes vi 0-9 er litt vel mye. Vålerenga 2 ligger desidert sist på tabellen og må nok skjerpe seg flere hakk om plassen i 2. divsjon skal bevares.

U21

Det var i hvert fall noen a-lagspillere som fikk lov til å oppleve en seier i helgen, nemlig de som var uttatt i Norges U21 tropp til kampen mot Ungarn som Norge vant 2-1. Harmeet Singh og Mohammed Fellah startet kampen for Norge, og Stefan Strandberg ble byttet inn for nettopp Singh med 12 minutter igjen. Dette var Strandbergs debut for U21-landslaget. VPN gratulerer alle 3.

Legg igjen en kommentar