Dagboka fredag 28. mai 2010

Det er mindre kjipt enn jeg trodde å se frem til en tippeligafri helg. At det er Grand Prix er det på alle måter lite hjelp i, men å bruke kvalitetstid på det, jo det gjør man vel allikevel. Damelaget Damelaget skal fortsette fremgangen og reiser til Sola for å hente nye tre poeng, selv … Fortsett å lese «Dagboka fredag 28. mai 2010»

Det er mindre kjipt enn jeg trodde å se frem til en tippeligafri helg. At det er Grand Prix er det på alle måter lite hjelp i, men å bruke kvalitetstid på det, jo det gjør man vel allikevel.

Damelaget
Damelaget skal fortsette fremgangen og reiser til Sola for å hente nye tre poeng, selv om det denne gangen er en svært solid motstander som venter på motsatt banehalvdel. Skal vi rase videre oppover i seriesystemet er nok dette en kamp vi bør hente poeng i. Vi ønsker uansett lykke til. Dersom du må se Vålerenga sparke ball og ikke er keen på å reise til Stavanger, så finnes det alternativer:
Vålerengass J15 lag møter Oppsal i Obos Cup denne helgen, mens det på mandag er flere alternative yngres kamper av både jenter og gutter.

Landskampen
Med Hæstad ute og Moa svært usikker grunnet leggproblemer så synker relevansen av landskampen mot miniputten Montenegro dramatisk. Noen skal sikkert se kampen uansett, mens andre nå fikk en grunn til å finne frem hyssing og blåskjell for å fiske krabber eller hva folk bruker helgene til.

Er dugnadsånden tilstedeværende
Lørdag 29.mai skal Vålerenga mot rasisme arrangere Fargerik Fotball – mot vold og rasisme. En fotballturnering hvor vi inviterer skoleklasser fra lokalområdet til en gøyal dag på Valle med fokus på Fair Play, respekt, antivold og antirasisme. I den forbindelse trenger vi frivillige fra Klanen!
Det vi trenger hjelp til er som følger:
Rigging av scene (2 pers): lørdag kl. 07.00 – 09.00
Nedrigg av scene (2 pers): lørdag kl. 15.30 – 17.30

Grilling for deltagere og funksjonærer (min. 2 pers pr. skift): lørdag fra kl. 10.00 – 14.00/ 14.00 – 18.00 (i tillegg er det også andre oppgaver, så alle som vil stille opp vil vi kunne bruke)

Håper dere vil være med på å lage en festdag på Valle for byens borgere!
Send en mail med når du vil jobbe til rannveig ÆTT vif dott no

Blir det egen casuallov
Dem blir sikkert glade casualsgutta om Jan Bøhlers forslag om en egen lov rettet direkte mot pøbeladferd, vold og annen kriminell aktivitet knyttet til fotballkamper. Så gjenstår det å se om det blir vedtatt og om det har noen effekt, sånn bortsett fra at de får litt sårt etterlengtet oppmerksomhet.

Overgangsrykter
Ja, smør deg med tålmodighet, denne sommeren blir intet unntak. Moa kommer til å være ”nesten helt klar” for alt fra Barcelona til Reading, mens ryktene om hans erstattere vil være florere i større antall enn flatlus i Alta.

Vålerenga i dag
Nyt en øl ute i sommeværet, piss gjennom brevsprekken til naboen din på veien hjem. Ha en riktig fin aften.

Legg igjen en kommentar