Dagboka torsdag 27. mai 2010

Tap, tap og tap, nå er det endelig landslagspause, tid til å slikke sår og regruppere. Sildetemmera fra Haugesund skal få svi om halvannen uke og i mellomtiden så kan man følge litt sånn halvinteressert med på Drillos menn. Forventningene frem mot Haugesund hjemme I den kampen så forventer , ja nærmest krever vi tre … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 27. mai 2010»

Tap, tap og tap, nå er det endelig landslagspause, tid til å slikke sår og regruppere. Sildetemmera fra Haugesund skal få svi om halvannen uke og i mellomtiden så kan man følge litt sånn halvinteressert med på Drillos menn.

Forventningene frem mot Haugesund hjemme
I den kampen så forventer , ja nærmest krever vi tre poeng. Martin har skjemmet oss litt bort, ikke bare forventer vi seier, men vi forventer feiende flott underholdning og elegant angrepsspill. Bortsett fra den kampen er det gangske stille i vårt univers.

Moa i Ellloskatalogen
Agentfirmaet til Moa har laget en glanset blekke for å selge spillerne de har forhandlingsretten på og der pryder altså vår egen Moa sidene sammen med Huseklepp fra jumbolaget Brann fra Bergen.

Siste tråkk er tatt
Vi gratulerer Heidenstrøm med ankomsten i Sør-Afrika denne uka og regner med at han er glad VM ikke gikk i Australia eller Argentina. Uansett, flott innsats for en viktig sak, Bjørn.

Vålerenga i dag
Hadde vi hatt litt mer flaks med hvordan verden fungerte hadde vi nå vært omtrent midt i mellom kampene mot Liverpool og Barcelona. I stedet får vi heller se frem mot Spartak Moskva og heller håpe klubben jobber med en alternativ godbit eller to i løpet av sommeren.

Legg igjen en kommentar