Full uttelling i verdens beste leikegrind!

Ahhhh… Det finnes ikke noe bedre enn å vinne! Etter det forsmedelige tapet mot Fart, er det deilig å traske hjem fra Valle med 5-1 i sekken. Også mot Alta da… Gjengen som måtte reise mange mil for å bli ydmyket i ”lille” Vallhall. Og det er forståelig at nordlendingene sleit på Valle. For når … Fortsett å lese «Full uttelling i verdens beste leikegrind!»

Ahhhh…
Det finnes ikke noe bedre enn å vinne!

Etter det forsmedelige tapet mot Fart, er det deilig å traske hjem fra Valle med 5-1 i sekken. Også mot Alta da… Gjengen som måtte reise mange mil for å bli ydmyket i ”lille” Vallhall. Og det er forståelig at nordlendingene sleit på Valle. For når det tar 16 minutter før bortelaget er i nærheten av vår banehalvdel – da skjønner jeg at de har sovet litt for godt på flyet.

Alta produserte ikke mindre enn 2 sjanser, hvor en av de uheldigvis gikk i mål. Men litt spenning skal det være når Enga er i aksjon! Med 1 – 1 til pause, var det åpent for begge lag. Men du skal ikke tro at du er noe når du kommer til verdens beste leikegrind! For det er et faktum at vi er ubeseira på hjemmebane denne sesongen. Og den statistikken skal vi kjempe for å opprettholde. Så alle dere bønder som håper på poeng på Valle – håp igjen og forbered dere på blod, svette og gledestårer i Engas favør!

Neste match er i eksotiske Stavanger hvor Sola skal forsvare lagets hjemmeære. Vi gleder oss og velger å ta med oss den gode følelsen fra Altakampen og vissheten om at reinsdyra i Nord spiser gummiknottene fra Vallhall til frokost!

Borte er bra, men hjemme er og blir best!


Legg igjen en kommentar