Dagboka onsdag 12. mai 2010

Vi (og resten av landet) er klare for ei langhelg i fotballens og flatfyllas tjeneste. Dagboka snuser litt på folkesjela i dag. …Kristelig himmelfartsdag Det er ikke meningen å være blasfemisk, eller virke støtende på noen som tror på fenomenet som sier at Jesus fór opp til himmelen 40 dager etter at han stod opp … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 12. mai 2010»

Vi (og resten av landet) er klare for ei langhelg i fotballens og flatfyllas tjeneste. Dagboka snuser litt på folkesjela i dag.

…Kristelig himmelfartsdag
Det er ikke meningen å være blasfemisk, eller virke støtende på noen som tror på fenomenet som sier at Jesus fór opp til himmelen 40 dager etter at han stod opp fra de døde, men: Hallo?

Alle forsøk som er gjort bekrefter at mennesker kan ikke fly, og at mennesker som er døde er nettopp det: døde.

Men pokker heller: Siden de (få) som er rare nok til å tro på dette har fått en eller annen slags makt her i landet så takker og bukker vi for de fridagene vi kan få vi. Inneklemte fredager er jo også gull for da kan vi ta en ekstra fridag og få ei langhelg – ikke sant?

Og med 17. mai på mandag er det ikke tvil om at vi nordmenn har all mulig grunn til å være litt ekstra glade. Vi har da hele fem dager fri, og dermed er det klart for storinnrykk på hytter og hus der man vanligvis ikke bor, folk skal feste og ikke minst:

Det skal spilles fotball. 16. mai er nemlig norsk fotballs store festdag. Da har jo folk fri dagen etter, og før de kler på seg finstasen, eller kler seg ut som bønder (også kalt bunad) skal de på kamp. De skal drikkes og det skal hoies.

For vår del betyr dette muligheter til å fylle Ullevaal med publikum – vel og merke dersom NFF hadde klart å velge et lag fra vårt nærområde. Hva hadde ikke vært bedre enn en kamp mot Lillestrøm på søndag? Eller Stabæk? Neida, NFF har i sitt sedvanlige fravær av logisk sans, plukket Aafk opp av hatten – og da ble det jaggu slik.

Misforstå ikke nå. Aafk er det laget vi i VPN og Vålerenga liker best av de andre lagene. Natrulig nok siden treneren deres førte oss opp i Tippeligaen, til cupgullm, seriesølv og seriegull, og fordi flere av spillerne på laget er tidligere Vålerengahelter. Så Aafk er hjertelig velkomne, og vi håper at så mange som mulig kommer over seg på den andre sida av langfjella og dalstrøka bortafor – selv om det er nasjonaldagen dagen derpå.

Cup i dag også
Vi gjentar gårsdagens oppfordring fra Oppsal IF:

Som en oppladning til kampen i 1. runde i NM mellom Oppsal og Vålerenga kommer spillere fra begge lag til et arrangeement på Oppsalsenteret. Vålerenga stiller med et toppet mannskap med Moa, Morten Berre og Freddy dos Santos.

Onsdag 12. mai kl. 16 – 18 vil det være mulig å møte spillerne og kanskje få noen autografer. Det vil bli arrangert konkurranser mellom spillerne, og det gis også mulighet for publikum til å prøve seg på radar skyting, triksing mm.

I tillegg selges det T-skjorter og skjerf laget spesielt for kampen samt et eget OIF-skjerf.

Det også salg av billetter, kaffe og vafler.

Møt opp og kom i rette stemning til «Slaget om Oslo øst».

VPN slenger seg på og oppfordrer alle som kan om ta seg en tur! Det er fint på Oppsal.

Stilling ledig
Vi merker oss at Brann søker etter ny Daglig Leder, og annonsen fant vi på sidene til Adecco.

Det kan gå troll i ord og sånt.

VPN kommer med mer om dette i en egen sak.

Langhelga
Det er faktisk slik at VPNs ateistfraksjon trosser de troende hvite anglosaksiske protestantene i morra og lar Himmelsprett være nettopp det: Det blir dagbok i morra også!

Legg igjen en kommentar