Vålerenga i grønt !

Søndag ettermiddag entrer Aalesund Ullevaal i sine vanlige drosjegrønne trøyer, mens Vålerenga for anledningen stiller i helgrønt. Klar – ferdig – gå! Barnas Miljøfestival skal markeres! Barnas Miljøfestival arrangeres av Hafslund i Frognerparken 5. juni. Her skal barnas forståelse av miljø vekkes og Vålerenga markerer dette med å stille i helgrønt på Ullevaal søndag. Vålerengas … Fortsett å lese «Vålerenga i grønt !»

Søndag ettermiddag entrer Aalesund Ullevaal i sine vanlige drosjegrønne trøyer, mens Vålerenga for anledningen stiller i helgrønt. Klar – ferdig – gå! Barnas Miljøfestival skal markeres!

Barnas Miljøfestival arrangeres av Hafslund i Frognerparken 5. juni. Her skal barnas forståelse av miljø vekkes og Vålerenga markerer dette med å stille i helgrønt på Ullevaal søndag.

Vålerengas grønne drakter mot Aalesund har altså ikke noe med gammel mose fra eldgamle dager å gjøre, og NFFs regelryttere har ikke hatt innvendinger mot draktbyttet denne gangen og har gitt grønt lys for Vålerenga.

I 16. mai kampen i fjor ønsket FFK og Vålerenga å stille med forskjellige miljøslagord som «fornybar energi» og «bruk sparepærer» på trøya i forbindelse med Barnas Miljøfestival, men det gikk ikke fotballforbundet med på.

Sist Vålerenga spilte i spesialdrakter var for fem år siden da de spilte Royal League mot Esbjerg. Den gangen var temaet rasisme, og drakta var svart og hvit. Den oransje og svarte drakta som ble brukt i Hellas i fjor var derimot en ordinær tredjedrakt til bruk borte, eller en ekstraordiær bortevekkdrakt spør du oss.

Tidligere har Hafslund hatt miljøfestivalen på Hafslund hovedgård i Østfold med de begrensninger dette har hatt for et større publikumsframmøte. I Frognerparken regner vi med at det blir et solid oppsving i så måte. 60 000 kvadratmeter av Frognerparken, som tilsvarer seks fotbalbaner, vil lørdag 5. juni forvandles til enorm lekeplass med miljøet i fokus.

I tillegg til besøk fra Vålerenga-spillerne, kan man også blant annet finne disse aktivitene:

– Konserter med blant andre Tone Damli Aaberge, A1, Jaa9 og OnklP med NRK Supers Hilde Marie Vestrheim som konferansier.
– Teknisk museum kommer med sin gyroball, hvor du kan kjenne hvordan astronautene har det på jobb.
– På smoothie-sykkelen kan barna sykle og samtidig blande sin egen smoothie i en blender som blir drevet av barnas energi.
– El-bilen Pelle Politibil

Les mer om Barnas Miljøfestival og de grønnkledde på vif-fotball.no:

Vålerenga og Hafslund klare for Norges største miljøfestival

Grønne miljø-drakter mot Aalesund

Legg igjen en kommentar