Dagboka tirsdag 11. mai 2010

Litt om cup, litt om litt til og noe om så mangt. Kryptiske kråketær i dagens dagbok med andre ord. Cup er cup og sånt Det drar seg til mot kamp igjen. Første hinder på vei mot ei ny bøtte er Oppsal, og det skal være grei skuring. Men hvem er Oppsal, og hvor er … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 11. mai 2010»

Litt om cup, litt om litt til og noe om så mangt. Kryptiske kråketær i dagens dagbok med andre ord.

Cup er cup og sånt
Det drar seg til mot kamp igjen. Første hinder på vei mot ei ny bøtte er Oppsal, og det skal være grei skuring. Men hvem er Oppsal, og hvor er det hen? For å ta det enkleste først. Oppsal ligger ved Østensjøvannet, mellom Bryn og Bøler. To kjente personer kommer fra Oppsal: Espen Bredesen og Harry Hole.

Oppsal IF fotball er en av mange klubber i vårt nærområde. En østkantklubb med fokus på bredde. En klubb der dugnadsånden fortsatt lever. Vi i VPN vil sende en hilsen til alle dere som bruker tida deres på Oppsal IF. Om det er med raka på indre bane, i klubbhuset med malerkosten eller bak vaffelpressa når storinnrykket av sultne klansmenn- (og kvinner) kommer på torsdag.

På Oppsals egne sider kan vi lese at intet mindre en 200 mennesker bidrar på en eller annen måte i forbindelse med cupkampen.

Imponerende.

Vi takker NFF for at de «trakk» et lokaloppgjør i første runde. Det betyr faktisk mye penger for en klubb som Oppsal, og dette er igjen penger som kommer klubben til gode. Og hvem vet: Kanskje spiller morgendagens Moa, Fella, Freddy eller Berre på et av de aldersbestemte lagene på nettopp Oppsal? Og hva er da større enn å få lov til å bli en del av Vålerenga? Ikke så mye skulle vi tro.

Møt spillerne til OIF og VIF på Oppsalsenteret!

Vi klipper fra Oppsals sider:

Som en oppladning til kampen i 1. runde i NM mellom Oppsal og Vålerenga kommer spillere fra begge lag til et arrangeement på Oppsalsenteret. Vålerenga stiller med et toppet mannskap med Moa, Morten Berre og Freddy dos Santos.

Onsdag 12. mai kl. 16 – 18 vil det være mulig å møte spillerne og kanskje få noen autografer. Det vil bli arrangert konkurranser mellom spillerne, og det gis også mulighet for publikum til å prøve seg på radar skyting, triksing mm.

I tillegg selges det T-skjorter og skjerf laget spesielt for kampen samt et eget OIF-skjerf.

Det også salg av billetter, kaffe og vafler.

Møt opp og kom i rette stemning til «Slaget om Oslo øst».

VPN slenger seg på og oppfordrer alle som kan om ta seg en tur! Det er fint på Oppsal.

I kommer på besøk
Det er klart for seriekamp og toppoppgjør på Ullevaal på søndag. Kjetil Rekdal tar med seg sine Vålerenga Rejects og han lange og kommer til hovedstaden for en liten visit. Med på laget følger også en tomålsscorer fra forrige kamp. Alexander Mathiesen knalla inn to mål mot Odd – til ingen nytte… Det ble tap for Rekdals menn, og dermed er vel scenen satt: Aafk skal hevne tapet, vi skal bare spille videre på samme måte som før.

Og da vinner vi – og det gleder jog egentlig Rekdal, for han er jo Vålerengasupporter av hele sitt hjerte.

Og ellers da
Hørt på toget:

– Fy fela jeg bare sier deg assa!
– Ja, helt enig lissom.
– Ja, hallo, ikke sant.
– Gåkke an, assa.

Hva snakka de om? Tipper det var situasjonen i Brann.

Legg igjen en kommentar