Dagboka torsdag 29. april 2010

Vålerenga lager sin egen lille verdensliga og vi skal møte et håndballag i NM i fotball, det er i bunn og grunn hva dagens dagbok bruker tid på. Vålerenga møter Oppsal i NM Det er faktisk fotballaget Oppsal vi skal møte og ikke den tidligere håndballstormakten. Dem klager sikkert oppe i Nord-Norge over at de … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 29. april 2010»

Vålerenga lager sin egen lille verdensliga og vi skal møte et håndballag i NM i fotball, det er i bunn og grunn hva dagens dagbok bruker tid på.

Vålerenga møter Oppsal i NM
Det er faktisk fotballaget Oppsal vi skal møte og ikke den tidligere håndballstormakten. Dem klager sikkert oppe i Nord-Norge over at de ikke fikk Vålerenga på besøk, men for min egen del synest jeg det er greit å berike småklubber i nærmiljøet. Vålerenga betyr nemlig mye oppmerksomhet og entusiasme i tilegg til stort publikumsframmøte og klingende mynt i kassa for de små laga, både i Tippeligaen og nedover i ligasystemet.

Vålerenga møter Spartak Moskva
Det er så digg, ikke bare skaffer klubben oss kamp mot Liverpool, nå har de mekka i stand kamp mot Spartak Moskva også. UEFA kan bare stikke til skogs, Vålerenga mekker nemlig sin egen cup. For min egen del håper jeg at vi ikke er ferdig, men inviterer Boca Juniors eller river Plate for å virkelig gi folket en annerledes fotballopplevelse og festaften. Uansett takk til de som har dratt i land to av det ypperste av lag i fotballeuropa. Den russiske fotballen har de siste årene steget i anseelse så Spartak Moskva er definitivt en godbit du vil ha med deg lørdag den 26. juni på Bislett. Også på en lørdag kveld i tilegg a gitt, perfekt dette her.

Er det Pa, Pagge eller Tobbe som kommer?
Er du av de som liker å spekulere så er det bare å ta seg en tur på forumet hvor ryktene om nye signeringer florerer, om man ikke veit så mye om spilleren så mener ryktene å fortelle at faren til den hemmelige nysigneringen er bussjåfør og det er nyttig tileggsinfo. Sjarmerende er det uansett med rykter om overganger, det får deg til å drømme litt, ”det må jo være XX”, nei vent, pappaen hans kjører Taxi, hvis ikke minibuss telles som buss da og så har du det gående.

Hele helga i Drammen
Dette er vel kanskje en av de få bortekampene hvor dagboka er rimelig trygg på at svært få velger å ta med seg familien på overnattingstur i forbindelse med bortekamper. Drammen er sett på som en av norges styggeste byer, med en befolkning bestående av biltjuver og annet rask, Drammen var vel også en av veldig få byer som hadde et innvandrerfientlig parti representert med plass i kommunestyret, noe som sier mye om bygdas innbyggere. Uansett hva eller hvem dem er skal våre gutter feie over dem på lørdag, vi gleder oss.

Vålerenga i dag
Forbered deg til borteturen til Drammen, gjennom å holde fast grep rundt alt du eier. Sjekk at du har billett, det er nemlig fortsatt noen ytterst få billetter igjen.

Legg igjen en kommentar