Gjensyn med leikegrinda !

Sprudlende nye Vålerenga møter Spartak Moskva på Bislett lørdag 26. juni klokka 19 ! Billettpriser kr 100 for voksne og kr 50 for barn betyr masse folk på tribunen for å se Norges og Russlands mest populære lag Ledelsen i Vålerenga smir mens jernet er varmt og har fiksa kamp mot det russiske storlaget Spartak … Fortsett å lese «Gjensyn med leikegrinda !»

Sprudlende nye Vålerenga møter Spartak Moskva på Bislett lørdag 26. juni klokka 19 !
Billettpriser kr 100 for voksne og kr 50 for barn betyr masse folk på tribunen for å se Norges og Russlands mest populære lag

Ledelsen i Vålerenga smir mens jernet er varmt og har fiksa kamp mot det russiske storlaget Spartak Moskva i leikegrinda rett etter St. Hans.

I skrivende stund ligger Spartak på sjuende plass i russisk premier league.Laget har så langt ett tap, fire uavgjort og to seire, og ligger fem poeng bak toppen. Med andre ord ganske likt Vålerenga.

Det er 63 år siden et lag fra Moskva gjestet Bislett. Nybakt norgesmester Skeid møtte Dynamo Moskva søndag 9. november 1947 og den uslåelige publikumsrekorden ble satt:
31.525 betalende tilskuere

Vi tipper dette kan bli forsommerens store tribunegreie når vi går inn i tørketida med toppfotball kun på flatskjerm. Riktig nok er ikke Nye Bislett bygd for fotball, men vi minnes med glede åssen trøkk det var under Royal League kampene for noen år siden selv om det var vinter og lite folk. Nå er det snart sommer og mange…!

Godt jobba, Breen og Co !

Les mer på klubbens sider

Legg igjen en kommentar