Dagboka tirsdag 27. april 2010

Da er omsider dagens dagbok ute, sånn i akkurat passe tid til ettermiddagskaffen. Du får enda flere godord etter ydmykelsen av Odd, vi ser litt fremover og vi drodler på sedvanlig vis rundt det viktigste i livet, Vålerenga, vårt Vålerenga. Kampen mot Odd Det er bare å bøye seg i støvet, hvilken jævla fotball vi … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 27. april 2010»

Da er omsider dagens dagbok ute, sånn i akkurat passe tid til ettermiddagskaffen. Du får enda flere godord etter ydmykelsen av Odd, vi ser litt fremover og vi drodler på sedvanlig vis rundt det viktigste i livet, Vålerenga, vårt Vålerenga.

Kampen mot Odd
Det er bare å bøye seg i støvet, hvilken jævla fotball vi spiller. Det går fra mann til mann, vi bygger opp angrepa i timesvis med sideveis pasninger helt til vi finner rommet fremover. Hæstad ruler, ikke bare er han en kødd når dem har ballen, han viser også at han kan gjøre noe i beina, Hæstad er ikke lenger en hund som jager en pinne, han har blitt en mer komplett fotballspiller.

Luton Shelton fortjener også noen ord, selv om han ikke spiller i en drømmeposisjon ut fra ferdighetene sine har han tatt flere store steg i utviklinga, endelig har han begynt å oppføre seg som en norsk ving, men med sydlansk fart og ferdigheter. Han er et konstant helvete å spille mot, alt må handle om å unngå gult kort tidlig i kampen, for når Luten reiser i fra deg, ja da reiser han.

Hva så med statistikken, dagboka må tilstå at vi ikke er så opptatt av når dette skjedde sist og er mer opptatt av hvor raskt vi kan gjøre det igjen. Nå venter godset før resten av vårsesongen avsluttes mot drittlag, drittlag du kan rulle over, men også drittlag som legger seg så dypt at hele kampen blir et langt marerett. Tromsø og deres likesinnede kommer ikke til Ullevaal for å glede sine velgjørere, skattebetalerne, ne de kommer for å forsvare seg til seier.

Det skulle ikke mer til
Seks mål mot Odd var det som skulle til før tabloidene trykker Martin til sitt bryst og han må sette seg ned med journalister for å forklare journalister hvordan det kan ha seg at vi har slik suksess, en fjerdeplass etter åtte runder er jo noe alle higer etter. Du veit det, Martin veit det, ja selv Akersgatas pennesvenner vet det, det skal bare tap mot Godset og et litt mer overraskende tap mot Hønefoss til før jakten på håpløse Martin Andresen er i gang igjen. Samma faen, nyt det mens du kan.

Det skulle heller ikke mer enn en omgang festfotball til før Rekdal ringer klubben og utroper oss til Rekdals offisielle RBK-utfordrer 2010. Sikkert litt fordi han tror det er genialt å flytte fokuset bort fra Aafk, men sikkert litt også fordi Rekdal er Vålerenga og det forsvinner ikke over natta. Bra at Rekdal bryr seg og som stolt tilhenger av Reka må jeg tilstå at det er litt betryggende å ha mannen luskende ute i Vålerenga periferien. Dagen da Martin bytter ut det å sitte på benken med å lage den kommer en dag, selv om det forhåpentligvis vil drøye en god stund, og da er det greit at Rekdal vaker i kulissene.

Kampen mot Godset
Martin har brutt noen barrierer i tiden med Vålerenga, da var han som ydmyka, knuste, dengte, fillerista og satte fyr på lynspøkelset. Nå på lørdag skal han gi seg i kast med Festung Drammen. Strømsgodset har ikke tapt hjemme siden Jostein Flo brukte klær i størrelse medium og da er det på tide at noen setter dem på plass. Drillo og sikkert andre også har regna ut at lag som skårer mer enn fem mål i en kamp svært ofte sliter med å skåre i den neste, så der har du den neste utfordringen din Martin, ødelegg regnestykkene til gamlesjefen og gi Strømsgodset fem i ræva. Det er arbeidernes dag på lørdag, det bør markeres med en arbeidsseier, så får heller Strømsgodset få sitt på den internasjonale biltjuvdagen.

Vålerenga i kveld
Fortsett med å drømme, tenk tilbake på Bojans perle, på løpa til Luton, i det hele tatt kos deg, etter lørdag er det nye bilder du skal kose deg med.

Legg igjen en kommentar