Dagboka mandag 26. april 2010

Egentlig hadde det vel vært best om vi var helt stille i dag, stille så du og spillerne kunne lukke øya og bare nyte og la den indre videoen gå på repeat. Føle på stemninga du fortsatt har i kroppen, føle på beruselsen og gleden. Vi banka Odd 6-1, vi ydmyka sjanseløse Odd fra Grenland. … Fortsett å lese «Dagboka mandag 26. april 2010»

Egentlig hadde det vel vært best om vi var helt stille i dag, stille så du og spillerne kunne lukke øya og bare nyte og la den indre videoen gå på repeat. Føle på stemninga du fortsatt har i kroppen, føle på beruselsen og gleden. Vi banka Odd 6-1, vi ydmyka sjanseløse Odd fra Grenland.

Kampen
Dagboka har tidligere varslet at prosjekt Martin er i ferd med å komme seg på beina. Kampen i går etterlot liten tvil, noe har skjedd i klubben siden Martin kom, vi har fått vår egen stil, vår egne svært krevende og vakre måte å spille på. Kampen mot Odd viser hvor vakkert det kan være når det funker, hvor farlige vi kan være i vår nye ballbesittende stil. Mens angrepsspillet i flere år har virka planløst ser vi nå hva Martins plan går ut på, det er deilig. Vi sier det ikke på grunn av en kamp mot Odd, men på bakgrunn av ikke mindre enn 8 kamper hittil i sesongen, kamper hvor vi fra gang til gang kjenner igjen elementer fra angrepsspillet.

Vålerenga i dag
Kom deg til sjappa hvis du skal ha en av ytterst få billetter som er igjen til våre to neste bortekamper, kampene mot godset og xxx.

Resten av infoen, statistikk og annen moro får du i dagboka i morgen. Nå kan du fyre en sigg, lukke øya og bare nyte kampen i går en gang til.

Legg igjen en kommentar