Dagboka torsdag 22. april 2010

Vi venter på forbundets oppsett av 1. cuprunde der mange små lag venter på Vålerenga. Og så har vi noen reaksjoner på at vi har taua inn Liverpool på Ullevål igjen Liverpool Nyheten om at Liverpool sparrer mot Vålerenga i begynnelsen av august har selvfølgelig gira opp forumistene uten at forumet dermed er i ferd … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 22. april 2010»

Vi venter på forbundets oppsett av 1. cuprunde der mange små lag venter på Vålerenga. Og så har vi noen reaksjoner på at vi har taua inn Liverpool på Ullevål igjen

Liverpool
Nyheten om at Liverpool sparrer mot Vålerenga i begynnelsen av august har selvfølgelig gira opp forumistene uten at forumet dermed er i ferd med å koke over. Her er et par klipp:

– De er det mest populære i Norge av de nest beste lagene i Europa. Klubber som Barcelona, United etc hadde også fått fullt hus, men da hadde nok billettprisen blitt dobbelt så høy ettersom det koster mer å få storlag på besøk.

– Hva er det som er så spesielt med Liverpool at de må komme til Oslo hvert år? Selv mener jeg vi burde fly inn Barcelona og gi de på pukkelen istedet. Regner med at Strandberg og Muri gjør kort prosess på Zlatan. Og hvem vet… Kanskje Fellah kan lære bort noen triks til han Messi?

– Disse bønda, som ikke kan norsk engang, på besøk NÅ IGJEN – og forstyrrer A-lagsgutta midt mellom to VIKTIGE kamper… Har’em ikke noe bedre å ta seg til?? Vi tjener litt penger på det, jada… Men viktigere med max uthvilte spillere 8. august syns nå jeg. Hrmpf…

Vålerenga skal til Haugesund 8. august. Alle kamper er selvfølgelig viktige, men klarer vi ikke å banke Måkene, flyr vi lavt i serien uansett. Vålerenga tjener ikke bare litt penger selv om denne kampen ikke nødvendigvis er det som skal til for at budsjettet holdes slik som i 2008. Den gangen begynte vi ikke å tjene penger før det var solgt omtrent 17000 billetter så vidt jeg husker. Når regnskapets time kom viste det seg at det nettopp var Liverpool-kampen i beste Norway Cup tid som var tungen på vektskålen .

For all del, dette er ikke kamper som alle liker. Privatkamp er privatkamp og det stinker alltid litt gammal ulltrikot og pengelense skøytestjerner som gikk velkomstløp på Fagernes eller Gol fra sesongslutt midt i februar og fram til påske. Men mange liker showet. Vålerengakassereren liker det i hvert fall.

Vålerenga på nettet

NRK distriktsnyhetene skrev dette om Gamstens framtidsdrøm i går:

Morten Gamst Pedersen har ennå ikke forlenget kontrakten med Blackburn som går ut om en måneds tid. Finnmarkingen ser for seg å spille i Eliteserien en dag, men det blir ikke i klubben som i 2004 solgte han til Premier leauge.

– Å spille for Vålerenga er noe jeg har hatt lyst til å gjøre hele tida. Pappa har jo også spilt der, sier Gamsten til NRK Troms/Finnmark

Med hjelp fra Jarles VIF-statistikk legger vi til at pappa Gamst, Ernst Pedersen, spilte 38 kamper for Vålerenga i sesongene 80-81 og ble cupmester i 1980. Han skåra ett mål, det var mot Frigg i 3.runde. Les mer om Gamst og ønskedrømmen på vif-fotball.no som har saksa sin Gamst-sak fra Nordlys.

Østlandets Blad skriver at Kolbotn ønsker seg Vålerenga i første runde i cupen. NFF setter snart opp 1. runde som i utgangspunktet skal spilles 13. mai, men vi tviler på at Vålerenga slipper unna med en svipptur til Kolbotn.

Finnmarken skriver at Kirkenes-treneren ønsker seg Vålerenga til Kirkenes, og det er vel sånt som forbundet liker. Haken ved dette er at Kirkenes ble slått ut av Hammerfest med 5-4 etter straffer i andre kvalifiserende runde i går kveld.

Vålerenga i dag
Besøke Sjappa på Tveita og kjøpe bortebilletter. Åpningstider i Sjappa 2 i Tvetenveien :

Tirsdag og onsdag kl. 10.00 – 15.00 og torsdag kl. 10.00 – 18.00.

Møte A-laget på Furuset Senter klokka 17.00 – 18.30

Legg igjen en kommentar