Dagboka fredag 23. april 2010

En fredelig fredagbok fokuserer på fotballivets farer. Om det lykkes å stenge luftrommet rundt det levende frisparket kalt Kovacs , tar Vålerenga tre poeng mot Odd på Ullevål søndag. Gjestene stiller uten Tommy Svindal Larsen som er ute i noen uker på grunn av en strekk under trening onsdag, men det svekker ikke laget nevneverdig. … Fortsett å lese «Dagboka fredag 23. april 2010»

En fredelig fredagbok fokuserer på fotballivets farer.

Om det lykkes å stenge luftrommet rundt det levende frisparket kalt Kovacs , tar Vålerenga tre poeng mot Odd på Ullevål søndag. Gjestene stiller uten Tommy Svindal Larsen som er ute i noen uker på grunn av en strekk under trening onsdag, men det svekker ikke laget nevneverdig. Arason drar på en liten skade, men er fit for fight.

For Vålerenga er Moa klar etter bevegelseshemmende brystmuskler etter Brannkampen. Hirschfeld har verken strikket på seg håndleddskader eller, utrolig nok, pådratt seg noe som helst etter fantomredningene mot Brann. Freddy veit ikke om det bare er uskyldig krampe eller en alvorligere strekk i lysken, men vi lurer på om ikke alle nålestikka han har fått etterpå egentlig er det verste. Særlig om det er lysken som er nålepute og det er sånn akupunktur virker. Strandberg er ute på grunn av hjerneskade hos dommeren som ga ham det andre gule og dermed rødt i Bergen.

Med andre ord: Alt er nærmest normalt, bortsett fra banen som har fått nytt gress og ser unormalt fin ut på overflaten, og det gjør Heidi Hauge også. Værhønene lover sol og lunken varme hele helga. Alt ligger til rette for en flott ettermiddag på Ullevål.

Vi løfter blikket og ser halvannen måned framover til fotballen endelig skal komme dit den tror den hører hjemme: På flatskjerm. Bredbåndsaktørene står i kø for å selge løsninger som gir deg mest mulig VM for pengene. NextGen Tel tror de har skjønt noe og satser storstilt på publikums latente voldsbehov. I en dønn avskyelig reklamekampanje for eget produkt smeller de til med slagord som dette:

– Gå ikke glipp av en eneste grisetakling

– Gå ikke glipp av en eneste nedskalling

Jon Anders Bjørkøy spiller ikke på Ullevål søndag takket være grisetaklinga fra Barsom i høst .
Mohammed Fellah fikk nærmere to års fotballkarriere ødelagt av en tyrkisk jævel i legghøyde.
Vi håper fotballfolk flest er ute etter helt andre opplevelser enn det NextGen Tel tror de er. Så lenge bredbåndfirmaet kjører den innbilt tøffe reklamelinja si, bør alle velge en annen leverandør og kjøpe fotball-VM hos seriøse aktører.

Vålerenga i dag
Møt A-laget på Grorud Nærsenter i dag kokka 17 – 18.30
Les billettinfo for VIF – Liverpool på vif-fotball.no

Legg igjen en kommentar