Med seier i sekken ser vi frem mot seriestart!

Til helga ruller fotballen i damenes første divisjon. Nyopprykka Vålerenga vet at de kommer til å levere varene. Det blir en morsom sesong skal vi tro Speller’n ! Endelig er det vår! Det er faktisk så deilig at det er vår! For det betyr skikkelig fotball uten stillongs og ulltruser. Vi er klare for shortssesongen … Fortsett å lese «Med seier i sekken ser vi frem mot seriestart!»

Til helga ruller fotballen i damenes første divisjon. Nyopprykka Vålerenga vet at de kommer til å levere varene. Det blir en morsom sesong skal vi tro Speller’n !

Endelig er det vår! Det er faktisk så deilig at det er vår! For det betyr skikkelig fotball uten stillongs og ulltruser.

Vi er klare for shortssesongen etter en lang vinter og denne har allerede startet med seier over Ørn Horten i 1. NM runde. Vi så for oss at det kom til å bli en spennende generalprøve, men jaggu skulle ikke gjengen fra Horten vise seg å være laber motstand. 5-0 er vel det jeg kaller total utklassing?!

Faktum at første runde i NM er over, betyr bare at seriestart nærmer seg med stormskritt. Allerede på søndag skal vi ut og leke med de store ulvene. Fy, så man skal glede seg!

I motsetning til andre nyopprykkede lag, vil jeg påstå at vi ikke har mye respekt for det vi skal møte de nærmeste månedene. Vi vet at vi kommer til å levere i 1. divisjon. Vi vet at vi har vært best i oppkjøringen. Vi vet vi har trent mest. Og vi vet at vi kan slå etablerte 1. divisjonslag. Vi vet rett og slett at det å spille med Enga på brystet, gjør at hverdagen blir litt bedre enn for gjengen som sitter i Haugesund og venter på et fryktløst Engalag 26. april. For jeg har en liten følelse av at Rogalendingene kan få kjørt seg…

Merk også at 1.mai helgen blir en god helg på Valle. Da ankommer gjengen fra Orkla og barteland for å få en runde i leikegrinda.

Vi gleder oss til å sjekke trøkket!

Legg igjen en kommentar