Dagboka torsdag 8. april 2010

Mens Ferguson prøver å gjenstarte 2. verdenskrig og Høgmo tråkker over streken han også, holder vi oss klokelig unna fotball og forteller heller at Vålerenga er best, sånn sett under ett. Ingen over, ingen ved siden På en fotballmessig (dvs om du definerer Vålerenga som ekvivalent med fotball, hva ellers skulle det være?) tom dag … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 8. april 2010»

Mens Ferguson prøver å gjenstarte 2. verdenskrig og Høgmo tråkker over streken han også, holder vi oss klokelig unna fotball og forteller heller at Vålerenga er best, sånn sett under ett.

Ingen over, ingen ved siden

På en fotballmessig (dvs om du definerer Vålerenga som ekvivalent med fotball, hva ellers skulle det være?) tom dag (OK da, VG skriver at Mahktar Thioune er ute i to måneder, Dagbladet at han er ute i tre…) så er det hygggelig å lese Dagsavisen som konstaterer det vi alle har visst hele tiden: At Vålerenga er unik i norsk sammenheng. Avisen har nemlig lagt merke til at dersom håndballgutta rykker opp (og det er det meget stor sjanse for at de gjør) så har Vålerenga lag i toppdivisjonen i hele fem forskjellige idretter.

Vi siterer med glede:

«Vålerenga har topplag i mange idretter. De spiller om nok en kongepokal i ishockey, de er i eliteserien i fotball, Vålerengas hockeyjenter ble norgesmestre, og de er blant de beste i flere andre lagidretter.»

– Det har noe med kulturen å gjøre. Vålerenga er en sterk merkevare, og klubben har sjel og vinnervilje. Det ligger i grunnvollene å være gode, sier keeper og styreformann Andreas Skalin til Dagsavisen. Og en del av kulteren bæres av Klanen

– Klanen har betydd mye for oss. De har alltid støttet oss, og kommer til å gjøre det fortsatt. Dessuten er vi stolte av at vi er den eneste VIF-avdelingen som har tilbakebetalt penger vi har lånt av Klanen, fortsetter Skalin.

Espen Knutsen kaster seg også på.

– Dette befester den posisjonen Vålerenga har. Vi er en bydelsklubb som har slått rot over hele landet. De som spiller i Vålerenga er stolte av det, og gir alt for klubben. Enten det er fotball, håndball, innebandy eller hockey, sier Knutsen samme sted.

Det som skal til er seier borte mot Falk på lørdag er Vålerenga klare for eliteserien. I verste fall, les tap, blir det kvalik.

…og apropos Hockey

Så forteller Bohemen at de skal kjøre full pakke på lørdag i anledning 2. kampen i hockeyfinalen som spilles borte mot Stavanger, kl 15. så vidt vi forstår. Det vil si det blir mange skjermer og god anledning til å nyte noe attåt. Vi anbefaler en visitt på det sterkeste.

Legg igjen en kommentar